Egyszerűen nem tudok rászokni a cigire. Mit éreztek, mikor kell a cigi?
Kb 5 napja elszívtam 1 nap 4 szálat, de egyiket se azért mert kívántam. Most itt vagyok 5 nap után, és nem kell a cigi. Ne értsétek félre, nem rászokni akarok. Nekem jól esik a cigi, (kb. minden dohányosnak jól esik), de nem érzek késztetést arra, hogy rágyújtsak. Amikor elszívok egy szálat, csak az íze miatt teszem. 1 hónapja rendszeresen dohányoztam, kb 1 hétig. Utána abbahagytam 1 hónapra, semmi vágyam nincs. Mégis mit éreznek a dohányosok, mikor hiányzik neki a cigi?
16/F
Én a szomjúsághoz, erős éhségérzethez tudom hasonlítani. Mint amikor citromra gondolsz és összegyűlik a nyál a szádban.
Jó úton jársz, hogy rászokj. Mindenki így kezdi, aztán nincs menekvés. Bár, hogy mit élvezel rajta (sok-sok évi dohányosként is visszagondolva semmi jó nem volt ebben eleinte) nem értem.
Mintha valami kaját szeretnél enni de nagyon! Pl megpusztulok ha nem ehetek most azonnal csokit vagy bármit!
Csak neked cigi kell. Aztán ideges leszel.
1 hét cigizés után ez nagyon merész kijelentés :DDDDD
Én 4 éve cigizgetek, sokkal többet, mint te, mégsem merem kijelenteni, hogy én ugyan nem tudnék soha rászokni. Pedig én sem kívánom pl. ha csak itthon üldögélek a gép előtt, mint most, és nem is szoktam minden nap rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!