Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudok rászokni a...

Miért nem tudok rászokni a cigire? Rosszul szívnám? Egyszerüen nem kívánom. Nem is esik annyira jól.

Figyelt kérdés
Mikor elszivtam egy szálat akkor utánna eléggé rosszul voltam. Nem azért kérdezem hogy rászokhassak scak kiváncsi vagyok .
2009. márc. 15. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki. Semmire nem jó az. Büdös, egészségtelen. Minek szoknál rá és minek szívod főleg, ha nem is kívánod?
2009. márc. 15. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen nem tetszik neked, ennyi. Én is pontosan így vagyok vele, egyszer kipróbáltam, rossz volt, sőt sz@r, de elszívtam. De szerintem nem is baj, hogy nem szoktál rá :)
2009. márc. 15. 12:40
 3/16 anonim válasza:
81%
Orulj neki!Ha tudnad hanyan lennenek a helyedben akik nem tudnak leszokni...Hagyd a fenebe igy legajabb egy csomo betegseget elkerulhetsz:)
2009. márc. 15. 12:40
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem azert nem, mert tudod nagyon jol,(tudat alatt is) hogy mennyire karos, milyen budos, draga...stb. csak negativ dolgok.

En is ilyen vagyok, szerintem egyszeruen eges ha valaki dohanyzik.

2009. márc. 15. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
persze hogy nem. egy jó 5-6 hónapig kell ahoz dohányoznod, hogy rásokj.
2009. márc. 15. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár én lennék igy nagyon szeretnék leszokni róla, több ok is van hogy ne szokj rá, első az egészséged, második rengeteg pénzbe kerül !!

Örülj neki, én is most fontolgatom hogy le kellene szokni , hajrá magamnak! És hajrá neked, hogy ne szokj rá, .

Amugy első cigitöl én is rosszul voltam, csak én hülye is voltam, hogy utána elszivtam a 2..3..4..iket is. Ez volt a baj.

Ha rám hallgatsz nem szivod többet.

2009. márc. 15. 12:54
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Miért akarsz rászokni a cigire?? Azt hiszed, hogy attól keményebb leszel?? A nagy lóf@szt!!

Ne szokj rá, de te tudod.. Nem jó az semmire..

Én még soha nem szívtam el egy szál cigit se, de soha nem is fogok.. (F/17)..

2009. márc. 15. 13:08
 8/16 A kérdező kommentje:
köszike . ja és az első és utolsó komizó nem tud olvasni ezekszerint. ha jol látom oda irtam a szövegbe hogy Nem azért kérdezem hogy rászokhassak scak kiváncsi vagyok . de hát ha ennyire vakok vagytok akkor menjetek el szemészetre.
2009. márc. 15. 13:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudsz rászokni, mert különösen rosszul tűri a szervezeted a kátrányt meg a cigiből származó égésterméket. inkább tedd össze a 2 kezed ezért, nem mindenki ilyen szerencsés, és pikk pakk rászokik.
2009. márc. 15. 13:35
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Igen: valószínűleg azért érezted így, mert különösen ártalmas a szervezetednek. Tartsd távol magad tőle!

Azt tudod, hogy a passzív dohányzástól is lehet betegséget kapni?

2009. márc. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!