Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudok rászokni a...

Miért nem tudok rászokni a cigire? Rosszul szívnám? Egyszerüen nem kívánom. Nem is esik annyira jól.

Figyelt kérdés
Mikor elszivtam egy szálat akkor utánna eléggé rosszul voltam. Nem azért kérdezem hogy rászokhassak scak kiváncsi vagyok .
2009. márc. 15. 12:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
tudom. meg a füsttöl is és az még ártalmasabb is azt mondják ugyhogy mindent tudok távol tartom magam töle
2009. márc. 15. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Tanulj meg fogalmazni te kis csicska!
2009. márc. 15. 15:04
 13/16 anonim válasza:
88%
örülj neki h nem esik jól!!!de ha mégis szeretnél szivni valamit akkor próbáld meg a vizipipát.(nem káros annyira mint a cigi,sőt...)
2009. márc. 16. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
én is egy aktív dohányos vagyok és irigyellek:) én az első szál cigi után rászoktam(ritka de van ilyen) vanaki 6 hónapig erőlteti.a te kedvedért leirom ha annyira ,,kemény,, akarsz lenn i,hogy szoktasd rá magad a cigir ebár nem ajánlom vegyél egy gyenge cigit pl szürke pall mall ez kevés nikotn és kátránytartalmú a tüdőd felét szivd tele levegővel majd ekkor a cigiből szivj egy keveset és mond azt ,hogy HIJJ A LOVAM ekkor de úgy mintamikor megijedsz valamitől mert ekkor leszivod tartsd bennt egy picit.és fujd ki 5 év mulva találkozunk a temetőbenX)
2009. márc. 16. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Bagósként azt mondom, mert tuti fiatal vagy, másrészt meg addig jó míg nem kívánod!
2009. jún. 9. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Valóban minden féle füst káros az emberi szervezetre, akármilyen!!!! De ezt értem az autókéra és stb. Annyit pofáznak a passzív dohnyzásról, hogy hihetetlen! És akkor mikor várja az ember a buszt az mi? És most nem arra gondolok, hogy cigizik valaki... Komolyan mondom több füst kerül a tüdőmbe a 15perc várakozás alatt a szennyezett levegőböl, mint ha ott "passzívkodna" mellettem valaki...
2009. aug. 21. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!