Miért nem tudok rászokni a cigire? Rosszul szívnám? Egyszerüen nem kívánom. Nem is esik annyira jól.
Figyelt kérdés
Mikor elszivtam egy szálat akkor utánna eléggé rosszul voltam. Nem azért kérdezem hogy rászokhassak scak kiváncsi vagyok .2009. márc. 15. 12:36
11/16 A kérdező kommentje:
tudom. meg a füsttöl is és az még ártalmasabb is azt mondják ugyhogy mindent tudok távol tartom magam töle
2009. márc. 15. 13:53
12/16 anonim válasza:
Tanulj meg fogalmazni te kis csicska!
13/16 anonim válasza:
örülj neki h nem esik jól!!!de ha mégis szeretnél szivni valamit akkor próbáld meg a vizipipát.(nem káros annyira mint a cigi,sőt...)
14/16 anonim válasza:
én is egy aktív dohányos vagyok és irigyellek:) én az első szál cigi után rászoktam(ritka de van ilyen) vanaki 6 hónapig erőlteti.a te kedvedért leirom ha annyira ,,kemény,, akarsz lenn i,hogy szoktasd rá magad a cigir ebár nem ajánlom vegyél egy gyenge cigit pl szürke pall mall ez kevés nikotn és kátránytartalmú a tüdőd felét szivd tele levegővel majd ekkor a cigiből szivj egy keveset és mond azt ,hogy HIJJ A LOVAM ekkor de úgy mintamikor megijedsz valamitől mert ekkor leszivod tartsd bennt egy picit.és fujd ki 5 év mulva találkozunk a temetőbenX)
15/16 anonim válasza:
Bagósként azt mondom, mert tuti fiatal vagy, másrészt meg addig jó míg nem kívánod!
16/16 anonim válasza:
Valóban minden féle füst káros az emberi szervezetre, akármilyen!!!! De ezt értem az autókéra és stb. Annyit pofáznak a passzív dohnyzásról, hogy hihetetlen! És akkor mikor várja az ember a buszt az mi? És most nem arra gondolok, hogy cigizik valaki... Komolyan mondom több füst kerül a tüdőmbe a 15perc várakozás alatt a szennyezett levegőböl, mint ha ott "passzívkodna" mellettem valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!