Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 3 szál cigi nagyon káros?

Napi 3 szál cigi nagyon káros?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy káros 7 éve cigizek ennyit többet nem szoktam. Stresszes életem miatt szoktam rá, nem menőzésből. Próbáltam leszokni , de nem tudok olyan jó érzés kimenni arra a 3 cigire mindig ugyan azokban az órákban megyek ki nagyon boldoggá tesz. Volt , hogy nem dohanyoztam 4-5 napig végig szomorú voltam , nem tudtam semminek örülni, az öröm hiányzott nem is a nikotin. Gondolkodom , hogy áttétek e-cigire , mert őszintén leszokni nem akarok erről a pár szállról.

2021. jún. 4. 14:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Káros nyílván az. Messze nem annyira mintha egy dobozzal szívnál el naponta de jah. Nemhiszem, hogy annyira megrövidítené az életed, kb olyan mintha egy rossz levegős városban élnél. Ha aggódsz egészséged miatt nézd meg családfád mennyire vagy kapós tüdő/gyomor/torok rákra illetve sztrókra vagy szívproblémákra. Teljesen megértem miért cigizel, én is szeretek kikapcsolódni pár pillanatra ha stresszes napom van.
2021. jún. 11. 08:09
 22/22 anonim ***** válasza:

ez most komoly, hogy ilyen embereket pontoznak itt fel mint az utolsó?

egyáltalán nem igaz, hogy kevésbé káros az e-cigi. a tüdődet nem arra találták ki, hogy ennyi füst járjon benne ki-be minden nap ekkora mennyiségben. és aki az ehhez hasonló válaszokat felpontozza, ezzel bíztatava a fiatalabb, terhes embereket a dohányzásra, az egy utolsó semmirekellő féreg. azért mert te elrontottad az egész életed, és nem számít, hogy élsz vagy halsz, nem kell mindenkit lehúznod a saját szintedre.

2021. júl. 3. 21:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!