Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E cigi-hez milyen márkájú...

DaraMester kérdése:

E cigi-hez milyen márkájú aromát ajánlotok és milyen arányban ?

Figyelt kérdés

Kérdésem következő lenne. Szeretnek magamnak liquidet keverni viszont nem találtam eddig jó minőségű aromát, ha tudtok ajánlani nyugodtan írjátok le a saját tapasztalatotokat.

És még hogy ha 100 ml liquidet akarok keverni akkor nyilván azt 90ml alaplé és a 10ml aromával kell megtegyem de ha én intenzívebb ízt szeretnék elérni akkor keverhetem úgyis hogy 80ml alaplé és 20ml aroma ? Vagy ez hülyeség?

ma 07:37
 1/3 Katona Dius ***** válasza:

"PG/VG arány: Többféle arányban elérhető, például 50/50 (kiegyensúlyozott gőz és íz), 70/30 (intenzívebb íz) vagy 30/70 (nagyobb gőzfelhők)"

Olyat keress, aminek a PG/VG aránya 70PG/30VG, az kevesebb füstöt ad, igaz, de intenzívebb az íze. Jelenleg még én is vadászom a jókat. Nekem eddig a boltin kívül nem nagyon jött be semmi, de az meg drága ár-érték arányban.

ma 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Katona Dius nekem 50/50 alaplevem van akkor így kevésbé lesz intenzív az íz? Én úgy halottam meg olvastam ha 70/30 akkor lesz nagyobb gőz de lehet tévedek
ma 08:49
 3/3 Katona Dius ***** válasza:
70/30 erősebb íz, 30/70 erősebb füst. Az első mondatot az egyik ecigi oldaláról másoltam be, ott írták.
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!