Napi 3 szál cigi nagyon káros?
Cigisek szerint meg a terhes anyuka is elszivhat egy doboz cigit es az olyan mintha nem is cigizne. (igen volt ilyen felhasznalo aki ezt allitotta, es ha csak ennyi lenne a baj. Fel is lett szavazva az illeto)
Nem cigis szerint eleg karos.
Igen, mindenhogyan káros a cigi.
Miért nem találtál más örömforrást és stresszlevezetést? Lehet menni futni, sportolni, meditálni..mindenre van megoldás. A cigivel csak a lusták élnek.
És olyan nincs, hogy nem tudnál leszokni róla, legfeljebb csak akartgyenge vagy. Minden fejben dől el. Ha valamit el akarsz érni, azért tenni is kell.
4
Az a baj, hogy sokan meggondolas nelkul osztonosen kezdik el, majd folytatjak.
1, szulok is cigiznek - ez eleg nagy baj, de ha rendesen megnevelik a gyereket hogy ne cigizzen akkor talan el lehet erni valamit
2, Baratok, haverok mind cigiznek, muszaj beilleszkedni, mert akkor "luzer" lesz a fiatal
3, Valamilyen mas okbol menonek, jonak gondolja, hogy elkezdje
4, Mar regota cigizik es akkor mar valoban nehez letenni, mindennapossa valt, ahogy irtad a stresszt ezzel vezeti le, stb...
Szoval ez egy picit szerencsejatek, hogy a gyerek milyen tarsasagba kerul.
1. apukám cigizik, én még ki se próbáltam (30N)
2. ha a szülőktől jó nevelést kap a gyerek, akkor nem lesz befolyásolható és simán tud nemet mondani. Ha jó a szülő-gyerek kapcsolat és kíváncsi a cigire, akkor otthon elbeszélget erről a szülőkkel és kipróbálja. A szülő elmagyarázza, hogy miért káros a dohányzás. Sőt, akkor keressen olyan társaságot, ahol elfogadják olyannak, amilyen. Inkább a magány, mint a rossz társaság.
3. Az már régen rossz, ha valaki menőnek tartja a cigizést, ott már komoly lelki problémák is felmerülnek és szeretethiány is előlép.
4. Ha viszont fejben eldönti, hogy ő le szeretné tenni, akkor azért mindent meg is fog tenni. Minden csak döntés kérdése.
8
Ahogy irtam, szerencsejatek egy resze.
#4, nem mindenki azért cigizik, hogy a stresszt levezesse.
#5, egyetértek.
#7, van olyan is, hogy valaki belülről érez késztetést arra, hogy cigizzen, nem a külső emberek véleménye miatt (ezek az emberek sokszor el is rejtik mások elől, csak ők maguk tudjanak róla) mint például én.:D Havonta 1x cigizem csak:) ellenben én nem tudok és nem is akarok rászokni, hiszen már gyerekkoromban is éreztem, mindig is vágytam rá hogy cigizzek, nagyon sokáig visszafogtam magam, most pedig a lehető legkisebb mennyiségben "engedtem a csábításnak".
Kérdező, nyugodtan térj át az e-cigire, SOKKAL kevésbé káros, ugyan nem azt az élményt adja mint az analóg cigi, mindenképpen más lesz az élmény (és nem feltétlenül rosszabb!), kísérletezni kell, én hiszem hogy mindenki megtalálhatja a neki tetsző e-cigit. Lehet hogy ehhez ki kell próbálni akár 10 féle ízt, illetve készüléket, de megéri a végén. Bár ilyen "kis" mennyiségű ciginél nem feltétlen pénztárca barátabb (könnyen el lehet szívogatni a liquidet, mivel szinte bárhol előkaphatod és beleszívhatsz), de a tüdőd mindenképpen meg fogja köszönni ezt neked. Ha nem hiányzik a nikotin maga, hanem inkább az élmény, akkor nikotinmentesen használva is teljesen jól megleszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!