Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 3 szál cigi nagyon káros?

Napi 3 szál cigi nagyon káros?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy káros 7 éve cigizek ennyit többet nem szoktam. Stresszes életem miatt szoktam rá, nem menőzésből. Próbáltam leszokni , de nem tudok olyan jó érzés kimenni arra a 3 cigire mindig ugyan azokban az órákban megyek ki nagyon boldoggá tesz. Volt , hogy nem dohanyoztam 4-5 napig végig szomorú voltam , nem tudtam semminek örülni, az öröm hiányzott nem is a nikotin. Gondolkodom , hogy áttétek e-cigire , mert őszintén leszokni nem akarok erről a pár szállról.

2021. jún. 4. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

Nincs semmiféle szerencsejáték, NE HÁRÍTSD EL A FELELŐSSÉGET, döntéseink vannak csupán!

2021. jún. 4. 15:15
 12/22 anonim ***** válasza:

A kérdező stressz miatt cigizik, és ha észre vetted volna E/2-ben írtam, ő neki írtam a válaszomat, rá irányítottam a figyelmet, nem a többiekre. A kérdés magyarázó szövege róla szól, és nem a többi cigisről.

Most miért kötekszel, hogy nem általánosságban írtam, hanem neki címeztem a válaszomat?

2021. jún. 4. 15:19
 13/22 anonim ***** válasza:

" ha a szülőktől jó nevelést kap a gyerek, akkor nem lesz befolyásolható és simán tud nemet mondani"

Ezt mondd a 15 - 18 eveseknek akiknel divat ugy leinni magad hogy azt sem tudod milyen nap van. Marpedig a legtobb az ilyen. Haverok hivjak buliba, ahol meg rossz esetben drogoznak is. Ez koztudott. Gondolod majd apuci anyuci megmondja nekik hogy "na de fiam, ez mar tul lep a hataron, ezt fejezd be!"? Szerintem te sem gondolod komolyan.

"Az már régen rossz, ha valaki menőnek tartja a cigizést" "komoly lelki problémák is felmerülnek és szeretethiány is előlép"

Rossz, de ez a helyzet sajnos. Vagy beilleszkedsz vagy "luzer" maradsz.

Ezt a pszichoanalizist hogy komoly lelki problemak, es konkretan szeretethiany van azoknak akik menonek tartjak a cigit, ezt nem tudom honnan veszed. Picit tulnyujtod itt szerintem.

" Ha viszont fejben eldönti, hogy ő le szeretné tenni, akkor azért mindent meg is fog tenni. Minden csak döntés kérdése."

Ja. Akkor majd teged is mondjuk elrabol valaki, fel evig megeroszakol, meg mondjuk telenyom teged kokainnal.

Eros kokain fuggosege lesz, es felni fog a kapcsolatoktol nagy esellyel.

Biztos hogy minden dontes kerdese? Es egy picit sem jatszik kozre az, hogy az embernek vannak erzelmei, felelmei, vagyai?

Kivancsi lennek, hogy akkor is ezt mondogatnad magadnak, hogy "minden dontes kerdese".

Van egy olyan erzesem, hogy te abba szerencsetlen retegbe tartozol, ahol az emberek a mentalis betegsegre azt mondjak "Te hibad, miert vagy olyan amilyen, miert dontesz ugy ahogy".

En meg csak huszoneves vagyok, de maris tobbet tudok talan az eletrol mint te 30 evesen.

2021. jún. 4. 15:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 nem kötekedni szerettem volna (sajnálom, ha így jött le), csak megemlítettem az én oldalamat. A kérdező írta, hogy nem szeretne leszokni a cigiről.
2021. jún. 4. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Össze-vissza keversz mindent. Hogy jön ide az, hogy elrabolnak valakit és bekokainozzák? Látott már téged elmeorvos?

A cigi függőséget okoz, valamit kompenzálnak ezzel, lehet ez szerethiány, mert pl. ha otthon nem kap szeretetet, akkor inkább képes rászokni egy társaság kedvéért a cigire, mivel tudja, hogy ott akkor megkapja a várt szeretetet.

Érdekes, csak ott divat totál sík részegre inni és drogozni magad, ahol már eleve problémás a család és nem foglalkoznak szeretettel a gyerekkel. Jaj, gazdag a család, de éppenséggel nagyban lesz..rják a gyereket, mert pénzt kell keresni, meg ide-oda menni, miközben a gyerek csak arra vágyik, hogy a szülővel töltsön minőségi időt.

És ott is lelki problémák vannak, ha valaki belemegy egy rossz társaságba. Ki a fenének kéne olyan társaság, ahol lúzernek bélyegeznek meg, csak mert nem cigizek? Aki meg szeretetk..rva, az menjen birka módjára a csordával együtt.

Neked is komoly lelki problémáid vannak, hisz az egész válaszodból süt a megbántotság, áldozatnak állítod be magad.

Döntéseink vannak, és az életedért te vagy a felelős. Nem kell ide behozni a kriminális elrablós, buliban leitatós, megerőszakolós szöveget, mert az más lapra tartozik!

2021. jún. 4. 15:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Teljesen eltértek a kérdésekről😌
2021. jún. 4. 15:35
 17/22 anonim ***** válasza:

15

El sem olvasom amit irtal, az elso mondatod utan.

En a hozzallasodrol beszeltem, azert ilyen ossze vissza neked (sajnos mar magadon sem tudsz kiigazodni...).

Meg felhoztam egy eleg valos peldat, hogy megeroszakolnak noket, es evekig, evtizedekig serultek maradnak, es a parjuk testileg kozeledni akar hozzajuk o neki meg ez nagyon faj lelkileg. Te meg azt mondanad ebben a helyzetben, hogy "minden dontes kerdese".

Ha nem tud az agyad eljutni addig, hogy ezek valos dolgok, akkor nemtom miben elsz.

Mindegy.

Nyugtasd magad a szep kis hozzaallasoddal.

"Minden dontes kerdese", majd egyszer remelem rajossz milyen hulyeseget irsz.

2021. jún. 4. 15:39
 18/22 anonim ***** válasza:
31%

Ismerős az a szó, hogy pszichológus, vagy pszichiáter vagy szakember?

Igen, döntés kérdése, hogy a traumáidat hogyan, mi módon dolgozod fel. Nem a cigi a megoldás, hanem mondjuk egy szakember, aki tud rajtad segíteni!

2021. jún. 4. 15:47
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez a mennyiség pontosan napi 3 szállal több, mint amit szívni kellene.

Nem gondoltál arra, hogy valódi örömöt találj az életben?

2021. jún. 4. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Hosszútávon káros.
2021. jún. 5. 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!