Rendes cigi után elektromos cigi mellett van valamilyen egészségügyi változás?
Van. Sportnál később kezded kapkodni a levegőt.
(jobban bírod a terhelést)
Jobb lesz a szaglásod.
Nem vagy büdös.
Én ezeket tapasztaltam 40 év analóg cigi után.
Jobb a vérkeringés a kezemben mióta áttértem elektromosra. És már nem köhögök.
A gőz sem egészséges a tüdőnek, de nagyon sokat számít ha az égéstermékektől megszabadul az ember.
14évig cigiztem 3 éve e cigi
Már nem 10 métert bírok futni hanem 50-60at
A második hét e cigi óta nem köhögök fel minden reggel kátrányt, az idei megfázáson kívül nem is köhögtem
Jobban érezem a szagokat
Elől jobban besárgultak a fogaim
Még szenvednek vele, hogy később mutatkozó tüneteket okoz,
(azt is olvastam:károsabb, mint az analóg),felrobban, stb,
én 10 éve használom - minden ok.
A cigaretta gyártó cégek és a gyógyszergyárak nem nagyon
örülnek az elterjedésének. Passzív dohányzásba sem kényszerítesz
senkit, hiába próbálják bemesélni. Gondolom az állam sem örül
a bevételkiesésnek...
Nem büdösek a ruháim (!).
Olcsóbb.
Jobban bírom a lépcsőzést (kb 2 hónap után éreztem először a fejlődést).
Családtagok maguktól jöttek oda hozzám, hogy ők is szeretnének átállni a rendes cigiről e-cigire.
Néhányan furán néznek majd rád, ha idős vagy és ilyen kütyükkel mászkálsz. De ez ne érdekeljen :-) A többség azért igenis felnéz rád, hiszen tudni fogják, hogy sok-sok év után sikeresen letetted az analóg cigit. Ez már önmagában nagy energialöketet tud adni a mindennapokban! Sok sikert! :-)
Az, hogy olcsóbb nem egészségügyi változás, ezért nem írtam de ha ilyen különbségek is érdeklik a kérdezőt akkor még hozzá teszem, nekem nagy pozitívum volt már nem kell két naponta mennem boltba dohányért ha esik ha fúj , megrendelek neten 1.5-2 havi adagot , kihozzák házhoz és ennyi
Nem büdösíti be a kocsit , nem kell kimenni a házból
Ha odaérek x helyre nem kell megállni a kapuban h na még ezt elszívom hanem csak zsebrevágom
Hátránya viszont, hogy ha ez elfogy nálad akkor nem fogsz tudni kérni senkitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!