Üdv 1-2 helyen láttam neten a cigaretta pattintó kapszulát volt közűletek valaki aki rendelt már illetve használt már ilyet egyáltalán miért lett betiltva a pattintós cigi és van ennek valami egészségügyi kockázata?
én rendeltem már illetve használtam is csak soha nem vittem túlzásba mentolostól kezdve a dinnyés meggy ízűig minden megtalálható és pontosan arra szeretnék rájönni hogy mit tartalmaz ez a kis pattintó bogyó illetve ha van itt közöttetek valaki akinek vegyész a szakmája az foglalkozna vele hogy utánajárna ?
aliexpress illetve ebay wish stb oldalakon cigarette pops néven fut
Azért tiltották be az ízesített cigiket mert a gyerekek így állítólag hamarabb rákaptak.
H találtál pattintós filtert?
Én is szerettem néha a mentolos cigit.
A pattintos.hu oldalon árulják és ugyanaz mint amit korábban a gyártók raktak a cigi filterbe, csak itt te teszed bele az előírások miatt csak így lehet.
Ez tutira nem ugyanaz mint amit az alin árulnak mert ennek jó az illata :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!