Rendszeresen dohányzók! Ti tapasztaltatok bármiféle egészségügyi problémát azóta amióta dohányoztok?
Egy éve szoktam le. Míg dohányoztam, nem tűnt fel, csak miután leszoktam, hogy
-rossz volt az emésztésem
-indokolatlanul fájdalmas volt a menstruációm
- krákogtam
-légszomjam volt, ha pl sok lépcsőt kellett megmászni, vagy futni kellett a busz után
-rossz volt a bőröm
-többet voltam fáradt.
Mivel ezek az évek alatt fokozatosan jöttek be az életembe, és mindig volt mire fogni a cigin kívül, nem tudtam, hogy mind a cigi eredménye. Mikor letettem a cigit, szinte varázsütésre (pár hónap alatt) javultak a fenti állapotok.
Egy hét múlva lesz az első évfordulója annak, hogy nem dohányzom, és sokkal jobban érzem magam, mint előtte. Míg dohányos vagy, az a csökkent életminőség tűnik normálisnak, és természetesnek. Pl én megmagyaráztam magamnak, hogy én ilyen lusta vagyok, hogy meló után henyélek. Fenéket, mióta letettem a cigit, alig várom, hogy kibicajozzak az erdőbe, sokkal aktívabb vagyok.
Kevesebb gyógyszert is szedek, ritkán vagyok beteg (az egy év alatt egyszer voltm, míg eddig 3-4 alkalom volt az átlagos).
Én azt javaslom, hogy ne folytasd a cigit, pláne hogy máris rossz hatása van, de nagyon lerontja az életminőséged. És észre sem veszed. Nem éri meg.
Párom letette, de neki is csak pozitív változások voltak.
- nem krákogott,
- érezte az ízeket, illatokat
- sokkal aktívabb lett
- több pénze maradt
- kitisztult a tüdeje, sokkal szabadabban vette a levegőt
" elkezdtem dohányozni ... 2 hónapja érzékelem azt,hogy nagyon izzadok. ... Lehet tenni az izzadás ellen valamit?"
Tádááámmm: le lehet tenni a cigit.
A kanálban a mélyedés tipikus esete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!