Ti is tapasztaltátok már, hogy ha "SZTK"-ra mentek az dokihoz /azaz nem magán rendelésre/ akkor bunkó és megalázóan beszél veletek?
Éreztem és a várakozó többi ember is érezte a hülyének néző hozzáállást. Például azzal hogy szándékosan elnyújtották a várakozási időt, hogy minél kevesebb embernek legyen kedve oda menni. Pontosabban, egy pácienst vizsgáltak vagy kezeltek átlagosan 5 percig, majd mikor kijött, csak 30-40 perc múlva szólították a következőt. Amikor én voltam bent akkor abból állt az említett 5 perc hogy fél percig vizsgált, majd az idő többi részében átment a másik helyiségbe beszélgetni.
Sürgősen be kellene szüntetni a külön TB-járulék szedését és a befolyó adóból fenntartani az egészségügyet. Mert túladóztatás esetén mindenkit hülyének néznek, plusz még az egészségügy is elzombisodik.
Én el se jutottam SZTK-ba, de nekem is az az érzésem, hogy az a cél, hogy elmenjen a kedvünk tőle, és ne oda menjünk, hanem a magándokihoz pénzért.
Nekem március végén júliusra adtak volna időpontot sztk-ba a szakorvossal való első találkozásra, ehhez képest magán úton június végén már műtőasztalon voltam.
Ez a probléma, hogy így álltok hozzá. Természetesen semmi változást nem várjatok ha csak a gyakokerdeseken panaszkodtok, ezzel Mkt értek el?
Van felügyelő szerv, ott lehet panaszt tenni...
Hát en is járok ide is oda is.
A magánfogdokinál is szoktam ulni 2-3 orat, mert ha beesik egy fajos fogu azt surgosseggel es alaposan kezeli.Cserebe ha bajom van, engem is.
Sajnos az orvosi szakmaban zommel a dilettansok maradtak itt, akiknek meg a nyakukba is szortak rengeteg admisztraciot, ami 1 csomo idot elvesz.Itt nyilvan nem a sutizesre gondolok...Ha tenni is akarnak vmit akkor is napi x ember es x vizsgalatra kap penzt a korhaz/rendelo, a tobbit nem fizetik ki kozpontilag, mert azt mondjak nincs ra keret az allamkasszaban (persze stadionra van...)
Mivel az egeszsegugyet draga fenntartani, ezzel a passziv agressziv moddal probalnak meg minket atnevelni a magandokikra.Es kulonben is honatyaink nem Magyaro-on kezeltetik magukat, ami meg van az jo a tobbieknek...
Szoval nem a dokikra kell haragudni csak, ez annal komplexszebb kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!