Akik dohányoznak azoknak is lehet "vonzó" a külselyük? (Többi lent.)
Azok akik dohányoznak ha figyelnek főleg a szájápolásra akkor észrevehető az,hogy dohyánzik?
Köszönöm a válaszokat!
Messziről szerintem lehet vonzó a külsejük, sőt nagyon is csinos iszonyat jól öltözött lányokat láttam bagózni. Én azt tapasztaltam, hogyha közelebb megyek egy dohányzó emberhez, akkor akármennyire ápolt, és finom illatszert használ, valahogy mindig kijön a mélyből a dohány bűze.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha elmennél egy lakomára és meglátnál egy gyönyörűen megterített asztalt, ahol sorakoznak a kedvenc kajáid művészi tálalásban. Odamész az asztalhoz, elkezded csodálva körbejárni, és akkor meglátsz egy eldugott helyen az egyik tányér szélén egy kis darab s z a r t.
1. Kár, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű :D
Nem elég, hogy büdös vagy, de az ikes igékkel is komoly gondjaid vannak :D
A külseje lehet vonzó egy dohányosnak. De a szaga magmarad bármit csinál. Kinek van kedve a humutartóval csókolózni, ölelkezni? Pfujjj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!