Rendszeresen dohányoznak a lépcsőházunkban, mit lehetne tenni ellene?
el kell költözni.
a társasházakban nehéz győzni a sggfejek ellen
igazabol miert akkora problema ez? Nyilvan ha szet van dobalva a csikk, mocsok van, atjarohaz, stb., az zavaro, de igazabol az sem nagyon erdekelne... felmegyek a lakasomba es kesz, oda nem megy be a fust...
ha csak annyi van hogy neha fustszag van a lepcsohazban az igazabol kit erdekel? nincs eleted hogy ezzel foglalkozol?
Lehet velem van a baj, de en nemtom elkepzelni, hogy ezzel torodjek, hogy jaj dohanyoznak a lepcsohazban... osszesen annyi idot toltok ott ameg felmegyek a lakasomba... onnantol kezdve felolem azt csinalnak a lepcsohazban amit akarnak, amennyiben nincsenek betoresek, mocsok, stb... irigylem, akinek ez akkora problemat jelent... nekem van eletem, nincs idom ilyenekkel foglalkozni, hogy fust van a lepcsohazban nehanapjan...
Előfordult már tűzeset is. A liftben levegőt sem kapok már. Nekem nem hiányzik, hogy kigyulladjon a lakásom az ilyen hülyék miatt.
Oké elköltözök, majd veszek egy lakást Monacóban. :D
"Van olyan ahol az egész házból kitiltották tehát a saját lakásában sem cigizhet"
Megnézném én azt, hogy bárki megtiltson nekem valamit a saját lakásomban. Ezt nem tehetik meg, a saját lakásodban nem korlátozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!