Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mai fiatalok (15-30 év)...

A mai fiatalok (15-30 év) akik most nagyban dohányoznak, azok szinte mind meg fogják bánni hogy rászoktak a cigire?

Figyelt kérdés
Ismerek pár fiatalt 27 éveseket és tök menőnek gondolja a cigit, mindig jönnek ki a lépcsőházba cigizni, igazi menő cigizős társadalmi életet élnek. Úgy érzem nem gondolnak még bele mekkora bajjal, illetve gondokkal járhat ez a későbbiekben
2020. júl. 22. 06:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát mindegyik biztos nem, mint pl. apám, aki 12 évesen szívta el az első szál cigijét. Nem mindegy amúgy neked? Annyira nem értem ezeket a kérdéseket, miért kell random ismeretleneknek beleavatkozni ebbe? Mindenkinek legyen a saját felelőssége az egézsége.
2020. júl. 22. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

12 évig szívtam. Ez alatt azt tapasztaltam, hogy alig van dohányos akiben néhány év után ne alakulna ki valamiféle belső bűntudat / félelem a dohányzás miatt.

Nem reprezentatív a felmérésem de azért nyilván nagyon sok dohányossal találkoztam.

2020. júl. 22. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve az hogy az elején menő a bagózás de néhány év után szinte mindenki azt mondja, hogy ha le tudná tenni a cigarettát akkor letenné. Aztán van aki meg sem próbálja, van akinek nem sikerül és van akinek igen.
2020. júl. 22. 07:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy dohányzót se ismerek, aki ne mondaná, hogy jobb volna nem tenni, menőnek meg végképp egyik sem. Csak gondolod valamiért. Én is cigiztem egyébként.
2020. júl. 22. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezekről beszélgettünk akkor előbb utóbb mindenki arra jutott, hogy dohányozni hülyeség. Drága is de az csak egy dolog, viszont nagyon káros az egészségre. Akkor jött a következő párbeszéd:

- le kéne szoknunk

- hát ja

- ...

- elszivjunk még egyet?

- jóhogy!

Nekem az jött le, hogy a felszín alatt mindenki sajnálja ezt a szokást.

De ahogy mondtam nem reprezentatív...

2020. júl. 22. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
1 dobozzal szivtam naponta. Ha ketten szívnánk akkor legyen masfél doboz. A mostani árakon ez kb 1800-2000Ft vagyis éves szinten 650-730e Ft. Elég komoly.
2020. júl. 22. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
én apám is 12 évesen kezdte. Két éve halt meg miatta.
2020. júl. 22. 08:04
 8/11 anonim válasza:
21%
Fiatal dohányzó lány,aki lenne a smoke fétis dominam?
2020. júl. 22. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
biztos találsz ilyet ha fizetsz...
2020. júl. 22. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem mindegy, hogy ki dohányzik és ki nem? Dohányzom én is (nem mencizésből), de sosem foglalkozom/foglalkoztam azzal, hogy rajtam kívül ki szívja, ki nem. Mindig odafigyelek arra, hogy kulturáltan űzzem eme rossz szokásomat: soha nem dobok el csikket sehol, és nem pöfékelek bele az embertársaim arcába.
2020. júl. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!