Miért ilyen elterjedt a mai fiatalok körében a füvezés?
Nem csak a mai fiatalok körében elterjedt. Én meg rengeteg 30-ast és 40-est ismerek, akik tépnek.
Ezen ne legyél fennakadva, nem olyan ördögtől való dolog... A sima ciginél és az alkoholnál nem károsabb.
Mert a mai fiatalokat ismered, a régieket meg nem ismerted.
Ne legyenek illúzióid, ez régebben se volt másképp. Én 10 éve kezdtem az egyetemet, akkor is a fél koli tépett, a szüleim 30 éve, akkor is. Annyi, hogy akkor kicsit nehezebb volt hozzájutni.
Ettől a legtöbb embernek semmi baja nem lesz, leszámítva néhányat, akik tényleg lecsúsznak. De ez nem a fűtől van: ha az nem lenne, akkor valószínűleg alkoholisták lennének.
Még egy gondolat: a fű azért is a fiatalok között elterjedt, mert olcsó. A többi drogot nem nagyon tudják megfizetni.
Kivéve a mostanában bejött szintetikus biofüvet, kristályt és rokonait, amik kijátsszák a törvényt, így nem illegálisak, viszont a hatásukról senkinek semmi fogalma nincs. A hagyományos fű hatásait legalább már ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!