Miért dohányoznak ennyire kevesen?
Megfigyelem, hogy a nők körében kevesebb a dohányzás, mint a férfiaknál.
Kb. 10 lányból 2 dohányzik
A férfiaknál ez 10/4
Ergo kétszer annyi férfi dohányzik, mint nő.
Magyarul társkeresésben 2 férfira jut 1 nő.
Teszem hozzá, hogy én is dohányos férfi vagyok és dohányos nőt keresek (félreértés ne essék, nem itt keresem, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Ha bármilyen bántó, sértegető, provokáló, ismerkedő, gyűlöletkeltő tartalom található a kérdésben elnézést kérek)
A férjem dohányzik én meg nem és soha nem is dohányoztam.
Én nem látok összefüggést a társkereséssel és a dohányzással.
Antidohányos vagy?
Akkor feleslegesen magyarázom, hogy milyen élvezetet nyújt, mennyivel férfiasabb férfiként/nőiesebb nőként tekintenek rád, mennyivel jobb esélyed van ismerkedni fesztiválokban, bulikban, munkahelyeken (minden órában dohányozhatsz valakivel)
dohányfüstben 6000 kémiai vegyület van, amiből 200 tudományosan bizonyított hogy betegség(rák) kialakulását segíti elő.
Szívjad nyugodtan.
Hálistennek csökkent a számuk, mióta a vendéglátóhelyeken sem lehet bagózni.
Ez abszolút pozitív folyamat!
A kérdező a frusztrációját ne privik küldözgetésével próbálja feldolgozni, mert úgysem olvasom el.
DIXIT!
Kérdező, attól nem lesz senki se férfiasabb/nőiesebb, hogy füstöl, mint egy kémény, és bűzlik, mint egy disznó.
Ti függők soha nem tudtok racionálisan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!