Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek lelki bajom van?

Szerintetek lelki bajom van?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és tegnap este egyszerűen nem hagyott nyugodni a gondolat hogy kipróbáljam a cigit. Ma kipróbáltam és miközben szívtam folyton arra gondoltam hogy ez nem én vagyok de valami lelki bajom lehet mert folyton szomorú vagyok. Barátaim nincsennek mert itt Németországban nem merek kimenni az utcára mert félek mit gondolnak rólam. Adjatok tanácsot hogy hogyan szerezzek barátokat.

2020. szept. 11. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A cigit tedd le, menj ki az utcára és barátkozz, vagy neten tedd azt.
2020. szept. 11. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolnának? Miért kéne mást gondolniuk, mint hogy egy fiatal lány vagy? Nem gondolnak semmit. Kimész és kész, látod majd, hogy le se szarnak, csak megy mindenki a dolgára. Amúgy se foglalkozz azzal mit gondolnak mások.

Beszélsz németül?

A cigit tényleg tedd le, mert rajta maradsz örökre.

2020. szept. 11. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Németországban alapvetöen türelmesek, kedvesek és közvetlenek az emberek, nem olyanok mint otthon. Próbáld ki, bárkire ráköszönsz au utcán mosolyogva vissza fog köszönni, hiába nem ismer. Szinte bárki megáll és beszélget veled ha megszólítod. Keress valami hobbit amit szívesen csinálsz, és keress egy egyesületet, vagy csoportot ahova eljárhatsz, lesznek majd barátaid. De megbeszélheted ezt a szüleiddel is, biztosan segítenek majd benne.

Fel a fejjel, ezek csak német emberek, nem ufók.

2020. szept. 11. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy a cigit tedd le és élj barátkozz ismerkedj járj emberek közé. Vagy lépj be a Facebookra ott tudsz ismerkedni különböző csoportok vannak amibe beléphetsz és olyanba ami érdekel. Van olyan is, hogy levelező és barátság oldal.
2020. szept. 12. 06:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne gyújts rá.
2020. szept. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!