Rászoktam a cigire?
Akkor most éppen itt az ideje,hogy elfelejtsed.
Át estél a kíváncsiságon,legyen ennyi elég.
Ez miért kíváncsiság? Azon túlestem úgy 12 évesen. A bulikban ha iszunk, egy-egy szál a társaság és az alkohol miatt jólesik, de ez már kb. 5 éve így van, buli nélkül máig sosem kívántam, akármilyen feszült is voltam. Most meg nem ittam, nem csináltam semmit, csak kicsi ideges lettem és cigiznem "kellett". Most sokkal jobban érzem magam, szinte el is felejtettem, aki felhúzott. Viszont büdös a szám, nem szeretem ezt az útóízét. :D
Most ha hétvégén megint megyek buliba és megint cigizek, akkor elképelhető, hogy utána (buli nélkül) erősebben fogom kívánni, mint ma? Ez már a rászokás első fázisa lenne? A bulicigikről nem szeretnék lemondani, de rászokni sem akarok.
#1 Legyen elég annyi, hogy nem szólsz bele az életébe, ha dohányozni akar, dohányozzon, ha inni akar, igyon. Nem más fogja megmondani neked se, hogy mit csinálhatsz és mit nem.
Kedves Kérdező!
Szerintem, még nem szoktál rá a dohányzásra. Még nem alakult ki függőség, pusztán az történt, hogy az agyad a legegyszerűbb megoldást keresi a stresszlevezetésre. Innen rá lehet már szokni simán. De ha te rá szeretnél szokni, akkor szokj rá, szerintem nem ez alapján kéne megítélni az embert. Mindenkinek van valami függősége.
Ha nem tudod megállni hogy rágyújts akkor rászoktál.
Hiába ragozod tovább , sőt te akarattal még jobban ráfogsz .
7. Jobb lett volna nem szólsz bele, biztos te is egy bagós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!