Mikor bántátok meg, hogy rászoktatok a cigire? (Hány évesen, milyen élethelyzetben. ) És miért bántátok meg? (Egészség, sok pénz, mást zavart, esztétika). Vagy nem bántátok meg?
"Mikor" pl. suli után már nem volt társaság, munkahelyre nem vettek fel, társkeresésnél zavart, gyerekvállalás előtt mert nehéz leszokni, stb.
"Miért" pl. egészség (indokoltan, vagy csak elővigyázatosság), sok pénzbe kerül, esztétika (sárga fogak, füst szagú ruha/kocsi/lakás), társkeresésnél probléma volt, stb.
Kort és nemet is írjatok, illetve mikor kezdtétek, és mikor bántátok meg (már ha megbántátok).
En meg nem bantam meg semmit es nem is hiszem, hogy valaha ilyen miatt bánkódnék. Dohanyos vagyok!
12-13 evesen kezdtem vaganysagbol, nagyfiuskodasbol … most 50+os vagyok, 2 infarktusom volt mar, de meg mindig dohanyzom, hiszen dohanyos vagyok.
Én minden bulizáskor, barátokkal való találkozáskor cigizek, de soha nem szoktam rá. Szeretek cigizni, de a hétköznapokban meg tudom állni, h nem gyújtsak rá. Nem tudom h mitől függ ez.
Egy év alatt kb 12 doboz cigit veszek meg. Meg adni is szoktak, de azt nem én veszem meg. Az kb 3 doboz lehet össz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!