Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 évesen rászoktam a cigire?...

13 évesen rászoktam a cigire? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jenleg 14 éves vagyok. 13 évesen azért kezdtem el, mert ezt láttam a többiektôl. Akkor még csak Pénteken 1 szál volt, majd napi 1 szál, hazafele, most meg már 5 szálnál tartok. Úgy döntöttem, hogy leteszem, mert egyrész egészségtelem, másodrészt pedig egyre többet s többet szívok. Ma van a 2. nap, hogy mem gyújtottam rá. Nem olyan nehéz napközbe, ám este alig bírom ki, nem tudok aludni. Ma (a 2. napon) rettentôen fáradt vagyok, alig aludtam. Tehát a kérdésem: Hogy vészeljem át az estéket? Valami trükköt, tippet esetleg tudtok?

Bocsánat a hibakért, telefonról írok.

Élôre is köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 22. 15:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
26%
Vallj be mindent a szüleidnek... Majd ők segítenek
2017. szept. 22. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Honnan van pénz rá?
2017. szept. 22. 15:47
 3/12 Varga Péte4 ***** válasza:
100%

Legyél erős, még nincs veszve semmi.

Esténként próbálkozz valami pótcselekvéssel: Földimogyorót rágcsálni, keserű csokit enni.

Ez utóbbi azért jó, mert azt mondják az okosok, hogy ez is valami boldogsághormont szabadít fel, mint a nikotin.Nekem mindenesetre segített.

2017. szept. 22. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a boldogsághormon a dopamin. A heroin is azt szabadít fel, csak más mennyiségben.
2017. szept. 22. 15:56
 5/12 anonim válasza:
Az elottem szolonak igaza van , keress valami potcselekvest . Nekem az egesz 1 doboz tictac-ba kerult . Mikor ugy ereztem hogy huuuu de ragyujtanek csak bekaptam egyet es nem gondoltam ra . Immaron 3 eve nem dohanyoztam es sokkal de sokkal boldogabb vagyok hogy meg idoben letettem . Ma mar nem nezem jo szemmel ha valaki mellettem gyujt ra es osszefustol.. :) sok sikert es kitartast neked !!
2017. szept. 22. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Sportolj.
2017. szept. 22. 16:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazából itt az alvással van a gond. Ma is álmos voltam a suliban, nem tudtam koncentrálni, figyelni. Erre mi a megoldás? Egyébként sportolok.
2017. szept. 22. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

2 dolog van, amit el sem tudok képzelni:

1. honnan van erre pénze egy 13 évesnek?

2. hogy a csába nem veszik észre a szülei? Az én anyám már azt megérezte, ha a vasútállomáson elment mellettem egy cigis és rám fújta a füstöt.

Ennyire leszrják már az emberek a saját kölykeiket? Minek az ilyennek gyerek?

2017. szept. 22. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha a szülők is cigiznek akkor nem érzik a gyereken. Lehet, hogy lopta tőlük a cigit.
2017. szept. 22. 17:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sikerült.:)
2017. dec. 11. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!