15 évesen rászoktam a cigire, hogyan mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,ebben az évben kezdtem egy nagyobb városban lévő suliban,ami ugye nekem azzal jár,hohy kolis lettem.Igaz már cigiztem,de most rászoktam.Elmondjam anyuméknak?Hogyan mondjam el?Nagyon haragudnának?2017. szept. 1. 15:49
1/2 anonim válasza:
Ne mondd el, inkább szokj le. Drága is, szar is, egészségtelen is, büdös is leszel tőle, meg a ruháid is. Én már csak tudom, én egy-két milliót simán elcigiztem, mielőtt leszoktam. Szörnyű belegondolni így utólag, hogy mennyi pénz ment el hülyeségre.
2/2 anonim válasza:
Eloszor is hulye vagy h ilyen fiatalon ezzel foglalkozol es meg ra is szoksz! Masodszor is probalj meg leszokni, de tenyleg. Nem lesz konnyu de sokkal tobb hatranya van mint elonye. Szerintem tok kiabrandito ha valaki olyan szinten fuggo h egy 2 oras mozi utan mar az elso dolga h ragyujtson. Szinte mar ez hatarozza meg az eletet. Ez a budos retkes szar. Most meg van lehetoseged leszokni, elj vele. Azt ajanlom mondjuk ha napi 10-et szivsz, akkor vedd vissza 9-re egy hetig, aztan a következő héten 8-ra, a következőn 7-re és így tovább.. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!