Kb 1 és fél hónapja leszoktam a dohányzásról, de most kétségbeesetten el akarok szívni egy cigit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előtte kb 5-6 szálat szívtam el egy nap. Nem akarok venni egy dobozzal, csak egy szál kéne. Így teljesen visszaeshetek? Őszintén szólva szerintem nem a nikotin hiányzik, amikor abbahagytam is alig hiányzott. Nem hinném, hogy újrakezdeném, tudom, hogy rossz, viszont nagyon szenvedek emiatt. Nekem a füst, az íz, a 'szertartás' hiányzik. N Mit tegyek? Szerezzek valahogyan egy szálat, vegyek egy dobozzal, vagy inkább ne csináljak semmit?2020. júl. 29. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Vegyek egy dobozzal
Szerezzek csak egy szálat
Ne vegyek semennyit sem
34 szavazat
1/7 anonim válasza:
Vegyél egy szál ropit,és cainlaj úgy mintha cigiznel.
2/7 anonim válasza:
Vegyél egy csomag ropit. Szálanként vedd a két ujjad közé, és játszd el a "szertartást".
4/7 anonim válasza:
Hol vagyunk az oviban? Ha elszívtad az összes ropit menj át a kocsmába és igyál valamit a monopoly pénzen... De az unikornisodat mindenképp etesd meg mielőtt elmész mert a lila sárkány nem fog kiengedni a kapun...
Visszatérve a kérdésre ha annyira meg vagy bolondulva egy cigiért akkor kérj valakitől egy szálat én leszokás után 2 hónapban egy buliban cigiztem és nem szoktam vissza... Most venni fogok egy e cigit nem állandó használatra de ilyen helyzetekre tökéletes lesz
5/7 anonim válasza:
4.: Aki alkalmilag visszatér, az nem szokott le.
Aki talál módot vagy technikát, hogy leszokjon, azt jobban kellene tisztelni.
6/7 anonim válasza:
Több embertől halottam, hogy amikor leszokóban volt a cigiről, és rájött a szívhatnék egy szálat, akkor szotyit vagy valamit ropogtatott. Volt olyan ismerősöm, aki majdnem folyamatosan szotyit ropogtatott.
7/7 anonim válasza:
Inkább rágózz helyette. Vagy szopogass cukorkát, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!