Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hízni fogok, ha fogyókúra...

Hízni fogok, ha fogyókúra alatt akarok leszokni a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Nincs szándékomban többet enni (remélem nem is fogok). A lelassult anyagcsere miatt automatikusan is hízok majd, akkor is ha tartom a diétát?

2020. febr. 19. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

1: Nem.

Viszont számíts rá, hogy éheseb leszel, és ez nem jó.

2: Ez nem fogyókúra kategória?

2020. febr. 20. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, valószínű. Én is most vagyok leszokóban. A legbosszantóbb elvonási tünet a folyamatos éhség. Én speciel nem diétázom, ugyanaz az étrendem, mint előtte, és nem hízok, viszont a nikotinhiány+éhség= baromi stresszes élet.

De hát ez van. Aki volt olyan hülye, hogy rászokott, az meg is érdemli :)

2020. febr. 21. 01:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
En most tettem le. Pont most van 72 oraja h nem gyujtottam ra, vettem viszont e-cigit de NIKOTINMENTES liquiddel. Abszolut nem hasonlit a dohanyzasra de a “kimegyek, ragyujtok” ritualet potolja valamelyest.... :/ ebben talan tud segiteni. Es lehet meg nem telt el tul sok ido, de en abszolut nem vagyok ehesebb.... sot.... talan mintha meg kevesbe is lenne etvagyam, mint azelott :D nikotinehseg az van.... de azt nem szabad osszekeverni a rendes ehseggel. Amugy meg jo modszer az ivas! inni inni!!! :) es lehetoleg sima vizet vagy alacsony kaloriatartalmu italokat :)
2020. márc. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!