Miért akarok dohányozni? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem vagyok dohányos. A családban senki nem dohányzik. Alkalomszerűen, összejöveteleken már rágyújtottam, de eddig életemben összesen egy dobozzal nem szívtam el. Mégis azt veszem észre, hogy teljesen józanul is csak a gátlásaim és a józan eszem tartanak vissza, hogy elfogadjam ha megkínálnak. Ez mitől lehet?2019. máj. 10. 10:16
2/5 anonim válasza:
A cigi egy drog... Illetve a nikotin... Hiába büdős meg hiába vagy rosszul az első száltól az agyadnak már kell...
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Amúgy általában először a kíváncsiság és az ember veszélyes, káros dolgok iránti vonzalma (lásd: egyéb drogok, extrém sportok) próbáljuk ki, később már megszokásból és függőségből szívjuk.
4/5 anonim válasza:
"ember veszélyes, káros dolgok iránti vonzalma"
Rövidebben is írhattam volna: ez Freudnál a halálösztön.
5/5 anonim válasza:
Egész nyugodtan mondjál nemet, minden alkalommal.
Minden dohányos egy nyomorult szerencsétlen balfácán.
Én is dohányoztam. Eleget.
Nincs semmiféle szertartás, csak nikotinfüggőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!