Miért van ájulás érzésem a cigitől? Nem rég kezdtem el cigizni. Eleinte csak a számba szívtam(nem szívtam le tüdőre) De mostmár le szívom. Nem mindennap cigizek és ha cigizek is 1/2 szállat szívok el. 16/L
Oxigénhiány.
Valószínűleg pár alkalom után alkalmazkodik a szervezeted és akkor gondtalanul mérgezheted magad még évekig.
Gondolkodjunk el egy pillanatig.
Ájulás érzése van a kérdezőnek a cigitől. Tehát jó szarul érzed magad tőle. De folytatod a cigizést. Sőt, a szájba cigizésből átváltasz a tüdőbe szívott cigizésre.
Mekkora IQ-ra utalhat ez a viselkedés? Szarul vagy egy tudottan káros, rákkeltő dologtól, de csakazértis folytatod.
Még azokat megérteném, akiknek tök jól esik az első cigi, hogy nem akarnak lemondani róla, és folytatják.
De hogy vannak ilyen IQ nélküli baromállatok, akik szarul vannak a dohányzástól és mégis erőltetik - na ez nem megy a fejembe.
Gratulálok, kérdező, megvan a hónap hülyéje a GYK-n...
#13 Kamasz butaság.
Én egyszer köhögtem cigizés közben, harmadik vagy negyedik cigimnél egyet.
De a dohányzok nagytöbbsége, az első dobozok elszívását végig köhögik.
Én is butaságnak látom.
És nem vagyok jobb attól, hogy jobban bírom a dohányfűstöt.
De egy sajnos természetes és hétköznapi hozzáállás képvisel a kérdező.
Tény, most volna még ideje leteni.
Most tedd le a cigit, még nem vagy függő.
Pár év múlva függő leszel, rengeteg pénzt elcseszel rá és ami rosszabb az egészséged is rámegy és nem fogsz tudni leszokni csak rohadt nagy akaraterővel, nagyon kevés ember képes erre, valószínűleg te sem leszel képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!