Okozhat ilyet egy seb, 3 napja rosszul vagyok?
Egy ideje be van nőve a lábujjamon a köröm, hol jobb, hol rosszabb, elvoltam vele, semmiféle komolyabb problémát nem okozott. Pár napja próbáltam illóolajjal kezelni közvetlen a sebre cseppentve.
3 napja elég furcsán érzem magam, szinte egész nap olyan, mint mikor sok ülés után hirtelen feláll az ember, nem igazán szédülök, inkább ájulás érzés és gyengeség, bármilyen testhelyzetben ez van, állni, sétálni is tudok bármennyit.
Néha pár másodpercre durvábbak ezek a tünetek, aztán megint jobb, teljesen véletlenszerű.
Mitől lehet ez? Az illóolaj okozhat ilyet esetleg? Nagyjából akkor kezdődött, azóta nem használtam.
Már arra is tippeltem, hogy valahogyan belejutott az illóolaj mélyebben a sebbe, onnan a vérbe, és vérmérgezést okozott (?)
Vérnyomásommal nem szokott probléma lenni, nem is vagyok abban a korban.
Teafa és levendula volt naponta felváltva, de azonnal abbahagytam, ahogy elkezdődtek ezek a tünetek. Alszok, eszek, iszok normálisan, frontokkal sem volt eddig problémám, esetleg néha fejfájás. Vérnyomásom is jó, 21 évesen nem hiszem, hogy ilyesmi lenne. :/
Arra gondoltam még, hogy maga a seb okozza, de nem fáj, csak néha feldagad, ez már régóta van, és eddig nem volt semmi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!