Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin túladagolás leszokás...

Nikotin túladagolás leszokás előtt? Szerintetek jó ötlet, beválhat nálam is, vagy csak ártanék magamnak?

Figyelt kérdés
Jelenleg van 3 doboz cigim, arra gondoltam, hogy elszívnám egyszerre az egészet. Így olyan rosszul lennék tőle, hogy mindig visszagondolnék rá, és ez ösztönözne abban, hogy többet ne gyújtsak rá. Egy jó barátnőmnek van hasonló sztorija, ő is hatalmas nagy dohányos volt. Régebb ha összeültünk kávézni, pletyizni így egy délután alatt elfüstöltünk egy dobozzal. Ő már másfél éve nem cigizik. Szilveszteri buli alatt elszívott kb 5 dobozzal (reggeltől másnap reggelig), és ezt tetőzte a rengeteg alkohol is (nem, nekem nincs szándékomban piálni most). Azt mondta soha olyan rosszul nem érezte magát, másnaposság + nikotinmérgezés kombó, 2 napig csak hányni kelt fel és wc-zni, mert enni sem bírt utána. Úgy megundorodott, hogy azóta sem gyújtott rá. Ha találkozunk mindig irigykedem rá, hogy ő megissza a kávét cigi nélkül, sztorizik cigi nélkül, eközben még a szag is zavarja és jó messzire ül tőlem, olyan idiótának érzem magam, hogy én még mindig füstölök. Persze sokszor megkérdezem tőle, hogy hogyan lehetséges, hogy annyi idő után sem gyújtott rá soha, de azt mondja az a nap annyira betett, hogy az alkoholtól és a cigitől is csak undora van azóta. Most pedig bocsi, hogy másról sztoriztam eddig, visszatérve rám, én azóta is gondolkodom, hogy sokkolni kéne a szervezetemet, hogy le tudjak szokni. Ebben az évben folyamatosan próbálkoztam, legtöbb 48 óráig bírtam, az a gond, hogy a régi melóhelyem megszűnt, sok a stressz és unalom itthon, fogalmam sincs, hogyan bírkóznék meg cigi nélkül ezekkel. De mivel jelenleg nem is melózom, akár én is feküdhetnék 2 napig nikotinmérgezés miatt itthon, ha beválna a módszerem, és utána csak az undor fogna el a cigitől. Én most 24 éves vagyok egyébként, normál helyzetben napi 1-másfél doboz megy el, ha 2-t elpüfékelek, olyankor már elég rosszul szoktam lenni, gondolom a 3 doboz reggelig (+a mai doboz már meg volt, így lenne 4) elég lenne egy elég súlyos nikotinmérgezéshez. Szerintetek egy próbát megér, nem? Mellesleg, más módszer semmi nem vált be, ha van olyan aki tényleg mindent kipróbált, az én vagyok: 48 óra volt a legtöbb amit kibírtam cigi nélkül. Egy ilyen drámai terv után, gondolom nem futnék holnapután reggel cigiért az üzletbe, vagy igen? Dumálhatunk bárkivel, én itt leszek ma éjjel, végigkövethetitek a tervem. :) UI: Miközben írtam, a 4. cigimre gyújtottam rá, már elég rosszul esik ennyi egyhuzamban, a 3. doboz után tuti K.O. leszek. :D

2020. jún. 20. 22:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Bár soha egy szálat se szívtam volna... Ha olyan olvassa aki még nem cigizett, vagy csak divatdohányos: soha ne gyújtsatok rá többet, mert rászokni könnyebb mint hinnétek, leszokni iszonyat nehéz... De most megcsinálom, ha törik, ha szakad. Ez nem rossz ötlet utolsó, le is fogom írni. Örültem most is hogy nem vagyok füstszagú, a ruháim sem, és érzem a kaja illatát, ízét. Errefel kávé mellé meg sem gondoltam, hogy ne cigizzek. Borzasztó ez az egész cucc.
2020. jún. 21. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én áttértem az elektromos cigire kb egy evre mindnefele elvonasi tunet nelkul azutan pedig arról is leakartam szokni tehat vettem nikotinos rágot par honapig ragoztam arrol pedig könyebb volt leszokni de arról sem egyszerű. Egy évig tiszta voltam.

Most nemrég pedig egyik haverom elhozta sütögeteshez az elektromos cigijet szivtam belőle sokszor és elég volt, hogy visszaszokjak masnap mentem is venni a liqvidet a sajatomba, tehat kezdődött előről most már ismét rágóval probalom letenni.

2020. jún. 21. 15:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam elektromost, de nem jött be. Mindegy, most még van egy csomag cigim, és holnaptól tényleg nem gyújtok rá, aztán meglátom mi lesz. Az elején biztos hogy kínok kínja, de nekem nem kell több. Már rá vagyok készülve, eldöntöttem fejben.
2020. jún. 21. 19:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá
2020. jún. 22. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Jaa? Rágyújtottál?
2020. jún. 23. 14:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Rá. Nem megy. Ez van
2020. jún. 23. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit próbálj ki?

Legyen cigid otthon, mert ha nincs akkor menni kell.

És ha jön a rágyújtás, akkor mond magadnak, kell a franciák az a szar.

Csak 5 perc ,és akkor mi van?

Kezd úgy hogy ha most ragyujtasz, nézz a cigite undorodva, és mond is magadnak, hogy de undorító sz...R.

Kell a franciák ez..

Ez majd rögzül, a tudatodba.

Meg kattanj rá valamire. Sport vagy akármi. Futás.

2020. jún. 23. 15:27
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem szabad hogy legyen otthon cigi... Addig én sem nyugodtam meg amíg egy szál is volt itthon... Én a tapaszt használom nicorette... Egy hónapja nem szívom és nincs elvonási tünetem... Voltak mélyebb pontok az tény, de simán kibírtam tudtam hogy rajtam a tapasz és nem gyújthatok rá
2020. jún. 24. 06:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Én is tapasszal fogom újrakezdeni 1 héten belül, talán július 1 lesz az új kitűzött dátumom.
2020. jún. 24. 18:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2020. júl. 17. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!