Nikotin túladagolás leszokás előtt? Szerintetek jó ötlet, beválhat nálam is, vagy csak ártanék magamnak?
Ha le akarod rakni, akkor lerakod.
Ha elvonási tünetektől akarod kímélni magad, felezed az adagokat.
Az egyszerre szívod el, miért is segítene?
Ha kő kemény és menő akarsz lenni, akkor elosztogatod annak, aki kér és mindenkinek megmondod, hogy "tessék itt egy, én már leszoktam". Ez lelkileg félkészít és megerősít.
Most íronizálsz. Vagy pimaszkodsz?
Mert ha igen, akkor azzal mit aksrsz elérni?
Egy próbát megér... De ha a szervezeted nem kívánja nem fogod tudni elszívni... Arra volt jó az alkohol hogy nem érzékelte a szervezete jelzéseit... Józanul nehéz lesz
Ha valaki én aztán baromi nagy dohányos voltam... Tényleg próbáltál mindent? Nekem Allen Carr könyve + nikotintapasz + citromosvíz+ Ab generator (mozgás) használt... Sok kísérlet volt mire megtaláltam a nyertes kombinációt...
Drukkolok! Hajrá! Egy határt meg kell húzni.
Nem könnyű. Segíthet, ha minden nap leírod, mit értél el és arra büszke vagy, hogy nem szívtál cigit.
Amikor nehezebben megy, bele olvasol és látod, hogy milyen erős voltál nemrég és újra erőt meríthetsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!