Mennyit költötök 1 hónapban cigire?
Figyelt kérdés
Én 45.ooo Ft-ot és ez baromi sok. Szerintem talán átállok a töltésre... Továbbá ki mit csinál? Dobozzal veszi vagy tölt?2020. máj. 17. 18:08
12/18 anonim válasza:
7 ezer körül, mert sodrom. Napi 15 szál, viszont elég keveset rakok egy szálba, így egy hétre elég egy 30g-s sárga camel dohány.
13/18 anonim válasza:
20-40 ezer forint cigire egy hónapra.. :D Nem gondoljátok ha leszoknátok róla akkor abból már értelmes dolgokat lehetne venni? Miért olyan fontos mérget szívni nap mint nap? Annyira jó? Szokjatok már le róla, leteszitek azt kész, mit szívjátok a mérget.. Elbutult társadalom
14/18 anonim válasza:
Van pénzem és arra is h méltósággal haljak meg egy luxuskorhazban ha esetleg arra kerülne a sor.
15/18 anonim válasza:
E cigit szívok, keverem hozzá literes mennyiségekben az e-liquidet, napi minimum 10 ml elmegy. Így kerül kb havi 6 000 be :)
16/18 anonim válasza:
Eddig ukrán cigit szívtam, az havi 24ezer volt, most töltöm, 4-5ezerre jön ki egy hónapba.
17/18 anonim válasza:
"Szerencsére" olyan 15 ezret max 20-at, de ez függ attól is, hogy mit csinálok. Ha otthon vagyok éppen egész nap vagy bulizom, akkor többet cigizem, de ha a barátokkal vagyok és így lefoglalom magam, tudom korlátozni a mennyiségeket.
18/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok, boltit szívok, a tekertet nem bírom, befulladok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!