Mennyit költötök 1 hónapban cigire?
Figyelt kérdés
Én 45.ooo Ft-ot és ez baromi sok. Szerintem talán átállok a töltésre... Továbbá ki mit csinál? Dobozzal veszi vagy tölt?2020. máj. 17. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Töltöm
Dobozzal veszem
21 szavazat
1/18 anonim válasza:
Átálltam anno töltésre, és 20-25 ezerből megúsztam. (Ez is sok volt) Most ecigi van, az kb 8000/hó, de majd ezt is szeretném elhagyni.
2/18 anonim válasza:
Kb. 5000 ft/hó, mert nem szívok sokat.
4/18 anonim válasza:
elektromos cigire váltottam, azota csak reggel és este szivok el pár szálat. így talán 10e a havi költsége a hagyományos ciginek.
5/18 anonim válasza:
3-4e között, kicsivel több, mint egy zacskó Golden Virginia.
7/18 anonim válasza:
Dobozzal veszem és én is 45 e körül költök rá havonta.
8/18 anonim válasza:
Én sodrom, 50g-mos dohánnyal és két havonta megyek venni. Ilyenkor olyan 3000-et költök. (3-7 szálat szívok egy nap, de nem töltök bele mindig sokat.)
9/18 anonim válasza:
23.000ftot koltok. Valamikor kevesebbet, valamikor tobbet :D
De az átlag annyi.
10/18 anonim válasza:
Töltöm, pontosan nem tudom mennyit költök, de szerintem olyan 25-30 ezer/hó.
20 éve cigizek,egyedül terhesség alatt nem szívtam, szerintem én már abba se hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!