Ti mennyit költötök egy hónapban ételre + a háztartás vezetésére? Ami nekem jött ki az soknak számít?
Az elmúlt 4 hétben gyűjtöttem a blokkokat, és összeszámoltam a költségeimet:
internettel (3000), bérlettel (3500), tanuláshoz szükséges kellékekel (egyszeri kb 3500) valamint kajával kb 45000-re jöttem ki a hónapban, persze lakbér és rezsi nélkül.
Tudom, minden drága, és ez a való élet, de kíváncsi vagyok ti pl mennyit adtok ki egy hónapban, mert úgy, hogy egy pici lakásban élek egyedül ez valamiért soknak tűnik.
sokkal sokkal többet. Kollégiumban élek, és hát én sem fizetek sem lakbért,sem rezsit.
én legalább 100 ezret elkötök. minimum
5 hónapja írjuk mert jól keresek de nincs megtakarítás. Illetve ami van az annyi mint volt.
2 felnőtt, 2 gyerek , 2 autó, lakbér nincs de rezsi van. Ha a nyaralás extrait levonjuk 570e Ft jött ki. Venni nem vettünk semmit. Legalábbis tartós fogyasztási cikket nem.
Mi évek óta vezetjük.
Étel: átlag 85.000 egy hónapban 2 főre.
Háztartás: 11.000 körül , ebben gyógyszer, tisztítószer, kozmetikai szerek is vannak.
Benzin: 20.000
Bérlet: 13.000 2 főnek
Telefonszámlák: 8000 ft 2 főre
Biztosítás, adó kocsira: Havi 10.000 ft, éveset leszámolva.
Albérlet: 95.000
Rezsi: havi 40.000 körül (internet ebben van)
Szórakozás változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!