Manapság ez a normális 0 empátia és semmi emberszeretet?
Figyelt kérdés
Jöttem hazafele a melóból..és pont előttem kb 100méterre kicsúszott a kezéből a mankó és elesett egy öreg hajléktalan. (nem volt részeg)Kb. 10 ember elment mellette. Én felsegitettem leültettem a padra. Ezutan beszeltem edesanyammal elmeseltem neki ezt a sztorit és az volt az első kérdése hogy: “Minek nyúlsz hozzá?”
Csak szerintem gáz ez az egész?
20/F
2020. ápr. 2. 16:44
11/13 anonim 

válasza:

Én segítenék neki, bármilyen ember is.
12/13 anonim 

válasza:

Pont az ilyen esetek miatt van hányingerem ebben az országban élni, mert ez nem kivételes eset, hanem egy átlagos nap.
13/13 anonim 

válasza:

Én is segítenék, segítettem is már, ez alap.
Gyerekem van, nyilván féltem, de nem lépek át egy földön fekvő emberen sem, koronavírus ide vagy oda.
Különben itt Heves megyében összvissz 3 fertőzött van, más megyékben meg tobzódnak sajnos.
30-as éveim közepén járó, egészséges nő vagyok, nem félek a vírustól. Idős családtagjaink nincsenek, igaz fiatalok se. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!