Hogyan szokjak le a cigarettáról?
Figyelt kérdés
Korábban 14 éves korom vége felé rászoktam, mivel itthon nagyon sok feszültség volt, valamibe el kellett menekülnöm Sok volt a vita, a szüleim váltak, apám alkoholista volt. Ez volt az egyetlen ami megnyugtatott. Viszont most továbbra is dohányzom, úgy gondolom elég erősen, nem ritka a napi 1 doboz sem...
Szeretném letenni végre a cigit, próbáltam, hogy 2-3 napig nem gyújtok rá, viszont ez számomra lehetetlen, mert állandóan a cigin jár az eszem, ha nem gyújtok rá. Idegessé,feszültté tesz a megvonás... Most 16 éves vagyok. Szeretném letenni a cigit, mert drága, és számomra nincs is sok értelme. Akkor rászoktam elég rendesen, és nem azért,mert az volt a menő, hanem mert komoly problémák voltak itthon...
Köszönöm a segítséget!
2019. dec. 7. 10:03
1/6 anonim válasza:
Sportolj valamit, ha egyből nem tudod elhagyni próbáld meg fokozatosan.
2/6 anonim válasza:
Pedig igazabol csakis onuralom kerdese: nem veszel tobbet es nem gyujtasz ra tobbet. Mondom ezt ugy, hogy 18 evig dohanyoztam es ~9 eve, szo szerint egyik naprol a masikra eldobtam.
3/6 anonim válasza:
Hát igazából én a champix nevű gyógyszerral szoktam le.de nem tudom hány éves kortól szedhető.
4/6 anonim válasza:
Olvasd el vagy hallgasd meg Allen Carr könyvét / Cd jét nekem sokat segített hogy fejben hejre tegyem a dolgokat... Na persze ettől még fizikaial hiányzott amikor megkívántam a cigit itthon sportoltam (ab generátor) a melóhelyen meg csináltam valami fizikai melót... Nekem melóhelyen a sima rágó is segített... És a lényeg hogy ne menj a többiekkel ha cigizni mennek... Egy hét alatt sokat fog változni a közérzeted
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, mentek a zöld kezek :))
2019. dec. 9. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!