Rá szoktam? Hogy szokjak le?
Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja cigizgetek eleinte csak spanokkal szívtam utána párszor otthon egyedül és most azt vettem észre hogy napi 10 szál el megy ki próbáltam hogy mivan ha egy hétig nem gyujtok rá és szó szerint a harmadik naptol remegett a kezem és egész nap kívántam főleg hogy haverjaim ott cigiztek előttem negyedik napig birtam utana rá gyújtottam. De nagyon nem akartam ezt és mostmár szídom magam hogy mért voltam ekkora f*** hogy rá gyújtottam és le akarok szokni de félek mik lehetnek a leszokási tünetek? Idegesség? Hányinger? Ilyenek? Előre is köszi2019. nov. 21. 20:15
1/4 anonim válasza:
Pedig minél hamarabb abba hagyod , annál könnyebben megy a leszokás. Akarat erő kell hozzá semmi más.
Gondolj arra mi lesz ha még tíz évig szívod napi egy másfél dobozzal.
2/4 anonim válasza:
Semennyi, mert a dohányzásnak nincs olyan elvonási tünete, ami idegrendszeri függőséget okoz, és nem 3 naő múlva jelentkezne, tehát lerakod és kész, nincs más megoldás.
A remegés csupán csak pszichikai függőség jele, pár nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!