Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak le a cigiről?

DJW4RP3D kérdése:

Hogyan szokjak le a cigiről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos elég korán kezdtem a cigizést és már hónapok óta érzem, hogy le kéne szokjak. Kb 8-9 hónapja döntöttem ezt el és azóta csak csökkenteni bírtam de le tenni nem. Ez előtt símán elszívtam 25 szálat, mostmár ott tartok, hogy napi 5-6 szállal be érem. 9 éve szívom kb most leszek 23 éves. Kávézom is de reggel nem szoktam rá gyújtani sőt még dolgozom addig sem. Mikor haza érek akkor viszont nagyon megkívánom és rá kell gyujtanom mert különben tiszta ideg leszek és az nem tesz jót a környezetemnek. Ma még csak 2 szálat szívtam el de nagyon le akarom tenni, bánom azt a napot mikor rágyujtottam. Esetleg valaki tudna adni nekem valami tanácsot vagy tippet?? Nagyon köszi.

2019. okt. 17. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Allen Clar - Rövid úton leszokni a dohányzásról

Olvasd el, tényleg sokan leszoktak már vele. Egyébként semmi újdonságot nem mond el mégis hatásos. Ismerőseim már szoktak le csupán úgy,hogy elolvasták ezt.

2019. okt. 17. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már magadtól úgy érzed, hogy le akarsz szokni, akkor félig már meg is nyerted a dolgot. Én majdnem 18 évig cigiztem, a végén már másfél dobozzal. Többször próbáltam leszokni, hol fogadásból, hol mások tanácsára, sosem ment. Akkor sikerült letennem, amikor eljutottam gondolatban oda, ahol most te lehetsz: Nem akarom már, nem kell ez nekem. 3 és fél éve tettem le, a nehezebb napokat átmenetileg e-cigivel vészeltem át. Most már semmiképp nem tudnék rágyújtani, mert ennyi idő után valahogy átprogramozódott az agyam a nemdohányzó létre. Drukkolok!
2019. okt. 17. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
nem gyújtasz rá, ennyi.
2019. okt. 17. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit.
2019. okt. 18. 16:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi.. Lassan 2 nap füstmentesség de rossz istenem.. Ez a kínok kínja emberek. Most már nem adom fel :)
2019. okt. 19. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
idővel jobb lesz, én mióta megneztem azt az Allen akárkit a heti 3-4x cigizésből napi szintű lett xd
2019. okt. 19. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Az elkötelezettséget nem tudja megadni egy elgondolás,ha nincsen mögöttes komoly,valódi elszántság akkor olvashatsz bármi még tüdőrákban elhunyt boncolásán is részt vehetsz (10/9 még mielőtt avval jönne,hogy összefüggés a dohányzás a tüdőrák között),ha neki erősebb az akarata mint a tiéd akkor miért ne adhatna lendületet és támpontot neki a könyv?
2019. okt. 19. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi párommal megláttunk egy felboncolt bagós tüdőt a neten... megmutattam neki, akkor jött a közös elhatározás. Mi töltöttük a cigit, és volt egy "dohányos fiókunk", annak a tartalma még aznap este meg a kukába, nagyjából 10e Ft értékben. Azóta nem gyújtottunk rá. ő 20 éve, én 15 éve dohányoztam :(

voltak mélypontok, de sosem adtuk fel, sosem fordultunk vissza. tarts ki, megéri. plusz van egy applikáció, ami mindig ad valami dícséret plecsnit ezzel kapcsolatban :)

2019. okt. 20. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Én eddig 4x "szoktam le", minden alkalommal legalább 1 évre, de mindig visszaszoktam (nagyon rövid idő alatt). Allen Carr nekem nem segített. Nyilván akaraterő és elszántság kell, és egyik napról a másikra abbahagyni, aztán kibírni a következő 2-3 hetet, és onnantól minden kísértésnek ellenállni életed végéig. Nekem ez utóbbi nem megy... Ha csak egyszer is rágyújtok bármennyi idő után, el van veszve minden.
2019. okt. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!