Hogyan szokjak le arról a napi 1-2 szál cigiről is?
Sose dohányoztam sokat. Napi 5-6 szál kb.
A párom sokkal többet szivott, de neki egyik napról a másikra sikerült letenni. Nekem még nem teljesen, napi 1-2 még mindig kell. Azt a keveset már hogyan hagyjam el teljesen?
itthon vagyok jelenleg szabin, úgy hogy ez inkább unalomból van :S
pedig szeretném nagyon, de az az 1 még mindig "kell".
Ha ez csak amolyan pótcselekvés azért, mert unatkozol, tereld a gondolataidat, kösd le magad és próbálj nem rá gondolni.
Hidd el, tényleg csak akaraterő kérdése.:)
Köszi utolsó, azt kihagynám :D
Nem csak az ára, hanem a mellékhatások is elég durvák!
Egyébként tegnap este szívtam el az utolsót! :)
gratula! egyébként érdekes, h mindneki máshogy működik. én ha itthon vagyok szabin, sose jut eszembe a cigi, annyi mindent tudok csinálni, sztem 20 éve még sose unatkoztam. ellenben munkahelyen, ha olyan a feladat amit francnak van kedve csinálni, meg amúgyis képtelenség egy zárt térben hangzavarban lenni 9-10 órát, és akkor még a stresszről meg az őrült főnökről nem beszéltem, hát ott egyből eszembe jut a cigi.
a visszaszokást úgy tudod megelőzni hogy elkezdesz sportolni rendszeresen. hamar rájössz h a cigi nagyon sokat ront a teljesítményen így inkább megállod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!