Hogy csináljuk hogy ne érezzék meg rajtunk a cigit?
Hali.
Ha a szüleid is dohányoznak, akkor nem mondom hogy nem, de nem valószínű, hogy megérzik. :)
Azért arra ügyeljetek, hogy egy szálat szívjatok el ketten, vagy legfeljebb 1-et 1-et. Előfordulhat pici szédülés/melegség/rosszullét, na persze nem minden esetben, mert nekem személy szerint van olyan ismerősöm, több is, akinek semmi problémája nem volt a cigivel az első alkalomtól.
De ettől függetlenül egyetek azért, meg rágózzatok és kész. Aki "hébe hóba" gyújt rá, azon nem lehet úgy érezni a cigi szagot, mint egy aktív, vagy egy erős dohányoson. Viszont előre meg kellene szervezni, és utána menjetek haza 2-3 órával. :)
21/F vagyok, én is dohányzom. Aktív dohányos vagyok. De ha lehet, inkább ne próbáljátok még ki se, mert rengeteg pénzbe van. :) Ha bolti cigit szívtok, ha töltitek, akkor is.
De mégis mi az az ok hogy ezt ki kell próbálni?
Nem elég rossz példa előttetek hogy bagóznak a szülők és állandóan büdösek meg elmegy a pénz rá.
A két szülő az biztos hogy fejenként egy-egy dobozzal elszív.
Az pont 62000 ft havonta, plusz ilyen gyujtó meg egyéb szarság hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!