Van valaki aki mától leszokik a cigiről? Csináljuk együtt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 07:53
1/15 anonim válasza:
Jó lenne, én már többször nekifutottam az elmúlt 1 évben. De a legtovább 3 hétig bírtam. Aztán zugdohányos lettem, mert szégyelltem azok előtt akiknek mondtam hogy leszokóban vagyok, hogy mégse bírtam ki...
2/15 A kérdező kommentje:
És most hogy állsz? zugdohányos vagy? mennyit szívsz egy nap?
2013. nov. 13. 09:47
3/15 anonim válasza:
én 9. napja nem gyújtottam rá. :)
4/15 A kérdező kommentje:
És hogy bírod? Mikor a legnehezebb megállni?
Nekem a reggelek borzalmasak:(
2013. nov. 13. 10:48
5/15 anonim válasza:
egész jól bírom. egyszer már leszoktam fél évre. akkor nehezebb volt. most néha rámjön esténként, hogy rágyújtanék, de ez csak pár percig tart. azt kell kibírni. ahogy telik az idő egyre könnyebb.
6/15 A kérdező kommentje:
tényleg az első 3 nap volt a kritikus? (én még itt tartok sajnos)
2013. nov. 13. 11:01
7/15 anonim válasza:
igen, az első pár nap a legdurvább, aztán egyre könnyebb lesz. tarts ki! :)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást:) Te teljesen elhagytad vagy csak csökkentetted? nikotinos rágót v. tapaszt használtál?
2013. nov. 13. 12:46
9/15 anonim válasza:
egyik napról a másikra teljesen abbahagytam, és nem használok semmit. te?
10/15 A kérdező kommentje:
Én egyelőre csökkentem, de így is a falat kaparom...
A reggelek a legszörnyebbek, ébredés után azonnal nyúlok a cigihez sajnos. Valami tipp erre?
2013. nov. 13. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!