Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gondolkozok e-cigi vásárlásán...

Gondolkozok e-cigi vásárlásán és nem tudom, hogy jobban árt mint a rendes cigi? (nem cigiztem sosem)

Figyelt kérdés

Mert olvastam, hogy valaki vett e-cigi-t és vizes lett a tüdője, valakinek felrobbant a szájában stb, ezeknek mennyi valóságalapja van?

(+ 16 éves vagyok, várjak 18 éves koromig vagy nem árt annyit ha most használom mint 2 év múlva?)

#gondolkodás #e-cigaretta #Gondolkouok e-cigi #Gondolkozok e-cigi vásárláson #Mem tudom #Jobban árt #Rendes cigi
2019. aug. 30. 19:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ne vegyél. Ne szokj rá. Egészségtelen, és valóban veszélyes is lehet.
2019. aug. 30. 20:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vizesedik a tüdő tőle ,ez nem igaz .

Akkor robban ,ha valaki nem jól használja,annak meg van az oka ,nem magától robban fel csak úgy.

DE nem kezdj el e-cigizni ha sohasem cigiztél. Sokkal egészségesebb mint a rendes cigi ,de csak akkor van értelme használni ha cigi helyett használja az ember.

2019. aug. 30. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Hozzáteszem 16 éves koromban kezdtem cigizni,rossz döntés volt.Most 20 vagyok és most jöttem rá hogy nem jó dolog ,de sajnos a nikotinfüggés kialakult ,szóval most e-cigizek, és tény hogy jobb mint a sima cigi.
2019. aug. 30. 20:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se vegyél.
2019. aug. 30. 20:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Ne vegyél ecigit, és nem is értem miért vennél, ha sohasem cigiztél.

Van pár eset, hogy feltehetően emiatt betegedtek meg, de még erről vita folyik, egyáltalán nincs bebizonyítva, meg az sem, hogy káros. Az a pár eset meg kb. 10 év alatt elég jó aránynak számít. Az élelmiszerekben több káros anyag van, mint amit eddig az ecigire rá tudtak húzni.

Akiknél felrobbant az ecigi a szájában meg a zsebében, azok mod ecigit használtak és nem ebay-ről meg Ali-ról kell rendelni, hanem olyat, mint ami védelemmel van ellátva. Kb. ugyanannyi az esélye, mint hogy a telefonod akkuja kigyullad vagy felrobban telefonálás közben.

Én kb. 7 éve ecigizek és semmi bajom nincs tőle, nem szoktam rá és nem lett vizes a tüdőm, nem vagyok beteg és sohasem gyulladt ki/robbant fel egyiknek az akksija sem.

2019. aug. 30. 22:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Nikotinmentesen e-cigéznék, csak úgymond gőzölgetnék
2019. aug. 30. 23:35
 7/17 anonim ***** válasza:
hülyeségnek tartom divatból "gőzölgetni", ez egy viszonylag drága és macerás hobbi, ha valaki korábban nem dohányzott sőt még nikotint sem használ semmi értelmét nem látom belekezdeni, azért hogy köhécselj a nikotinmentes vattacukor liquidtől.
2019. aug. 31. 02:37
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Miért kéne köhécselni? Én 7 év cigi után álltam át 3 hónapja, azóta nincs köhögés, krákogás, büdös... Cél a leszokás, de ha ezen maradnék sem bánnám. Kb negyed annyit költök havonta, mint cigire.
2019. aug. 31. 10:29
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
De minek? Erre teljesen felesleges főleg, hogy nikotinmentes lenne a liquid.
2019. aug. 31. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:
8. szovegertelmezesben gyenge vagy
2019. aug. 31. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!