Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hallottatok már a parlagfű...

Hallottatok már a parlagfű gyógyító hatásáról?

Figyelt kérdés
+ hogy igazából nem kellene irtani,hanem az immunrendszert erősíteni és hogy több szempontból is hasznos növény.Mit gondoltok erről az egészről?
2010. jún. 11. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én tegnap bicajozás közben szedtem belőle,és úgy bekaptam,mint ahogy az egyik rendszeres használója teszi(neki az allergia elmúltán túl sokkal magasabb teljesítményszintet ad)de olyan keserű volt,hogy menten kiköptem.megnéztem még egyszer,nem tévesztettem-e össze,de tényleg parlagfű volt.Nem értem,mások hogy tudják szemrebbenés nélkül megenni...
2011. júl. 18. 09:44
 12/15 anonim válasza:
100%
Ismerősöm felaprítja, és vajaskenyérre, zsíroskenyérre szórja. Biztos meg lehet szokni az ízét. :)
2011. júl. 18. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdező kommentjéhez fűzöm hozzá .Bizony jó kérdést tettél fel ,segítek megvédeni téged ,mert én is feltettem egyszer ide másképp és majd meg ettek a tudatlan emberek ,én kipróbáltam a parlagfűvet azóta szárítom és iszom ,azóta semmi bajom ,tudjátok csak az a baj ,hogy régen a tehenek lelegelték a parlagfűvet és benne volt a tejben az ellenszere ,de most nem tejet iszunk csak valami kotyvalékot,amitől betegek az emberek a tartósítóktól,tehát a legdrágább gyógynövényt meg írtassák ki ami más élelmes országokban a legdrágább kincs,azt kell tenni aki alergiás tél végén elkezdeni inni a teáját és felerősödik az imunn rendszere ,és észre se fogja venni hogy parlag fű van ,hát ennyit szeretem volna közre adni ,üdv Zsóka
2011. aug. 25. 20:47
 14/15 anonim válasza:
Természetesen hallottam. Magam is naponta fogyasztom.
2011. aug. 28. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
1 év után is ami igaz az igaz , igenis jó a parlagfű sok betegségre , abban igazad van ,hogy ma már nem tejet iszol hanem valami kotyvalékot ,régen a tehén ,vagy kecske le legelte a parlagfűvet és benne volta tejben az parlagfű alergiára amit ti mondtok az ellenszere ,de ma nem attól vagytok és vannak beteg emberek , hanem a sok tartósítótól,és ,ízfokozóktól .amiket beleraknak ,minden élelembe ,
2011. okt. 13. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!