Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hallottatok a beta ecdysteron...

Hallottatok a beta ecdysteron hatásáról?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Jó néhány éve fogtam már meg elöször a súlyzórúdat (7 év) de manapság a közel tökéletes étrenddel és mindeféle edzésmódszer kipróbálása után sem tudom fejlődésre birni az izmaimat és nem rég olvastam erről az anyagról, naturális és segit az izomfejlődésben mi igaz ebből ?
2010. aug. 9. 16:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Már én is feltettem ezt a kérdést.Elvileg nincs tudományos bizonyíték arra hogy hatásos e.Viszont a testépítők beszámolói szerint eléggé az.Szerintem annyira nem mint amennyire mondják de pozitívak a visszajelzések.A baj vele az hogy nehéz és drága jó minőségűt találni.Nagyon sok a kamu a magas ár miatt
2010. aug. 9. 16:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát ez elég lesujtóan hat :/ akkor próbálkozom más hatóanyagokkal ...
2010. aug. 9. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyébként ha 25+vagy akkor próbálhatsz tesztó fokozókat és különböző iso flavon kiegeket.Myometh-et és Isostak-et sokan dícsérik csak őrülten magas fehérje bevitel kell és nem olcsók.Tozo a myometh-re azt mondta hogy legalább 3-4g fehérje mellett hat normálisan.

A másik szert nemrég láttam Tri-anabol a neve és a peak gyártja.Az összetevők alapján elég jónak tűnik.1 próbát megérnek szerintem

2010. aug. 9. 16:45
 4/17 A kérdező kommentje:

29 éves vagyok. A tesztofokozokat már rég ki akartam próbálni rendelek szerintem egyet. Utána olvasok a többi hatóanyagról is :)

Amúgy te hány évesen kezdted az edzést ahogy olvasgatom a többi kérdést jó néhány helyre fűztél bölcsességet.Gondolom nem vagy még "idősebb" olyan 20-22 lehetsz.

2010. aug. 9. 16:52
 5/17 anonim ***** válasza:

20

13évesen kezdtem 17évesen abbahagytam és most visszatértem:D

2010. aug. 9. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:
egyébként lehet a hormonok miatt nem fejlődsz,ha minden máson próbáltál már változtatni .Abban a korban már nem működnek annyira és ugye a tesztoszteron a legjobb barátunk
2010. aug. 9. 17:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor belekell törödnöm a sorsomba :) Majd a fiam elöbb kezdi és lenyomja az apját.Hány éves korban tetőzik a tesztoszteron termelés ?
2010. aug. 9. 17:08
 8/17 A kérdező kommentje:

Ezt a terméket néztem : Gaspari Nutrition Novedex XT

Vélemény róla ?

2010. aug. 9. 17:12
 9/17 anonim ***** válasza:
serdülő kortól egészen a 20as évek közepéig maxon pörög.Addig csak szteroidokkal lehet növelni.Utána a legális fokozókkal is de csak a szervezet saját kapacitását képesek maximalizálni.Tehát az nem igaz amikor rá van írva hogy 250%al növeli meg tököm tudja.Normális esetben a herék 50-70mg tesztoszteront "gyártanak" le hetente.Ha ez nincs meg akkor hatnak(jobb esetben).
2010. aug. 9. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Szteroid mellé szoktam/szokták használni mert eléggé jó és az ösztrogén blokkoló hatása sem semmi.TbombII-t is sokan dicsérik
2010. aug. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!