Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ecdysteron, ti mit hallottatok...

Ecdysteron, ti mit hallottatok róla?

Figyelt kérdés
Az interneten azt olvastam, hogy ez egy növényi kivonatokból készült por, aminek ugyan az a hatása, mint a szteroidoknak, szedésekor 6x annyi fehérjét épít be a szervezet , mint alap állapotba, és 10 nap alatt kb 6-7% izmot hoz és emellett 5-10% zsír éget el. Biztos hogy nem illegális, mert a vatera.hu-n is lehet belőle vásárolni, ott meg azért ellenőrzik az ilyen dolgokat szerintem.
2010. ápr. 25. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 27. 10:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a linket, nagyjából én is ezeket olvastam róla, csak egy másik oldalon.
2010. ápr. 28. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyet valaki mondjon meg?!? Minek külön megvásárolni több ezer forintért? Amikor az egyik legmagasabb minőségű proteinbe BELE IS TESZIK!!!! Ráadásul így legalább hasznosul is... Ráadásul így tök jó áron minden meg van!!!!

[link]

2010. jún. 27. 16:34
 4/5 balazsmost válasza:

Engem is érdekelt a dolog így utánanéztem egy kicsit a szakirodalomban h mit írnak. Nos az egyik igen érdekes kutatás az 2008-as utáni vizsgálat, és azt vizsgálta h patkányok szívszövetei milyen mértékben regenerálódnak ill. károsulnak az átültetés után és azt tapasztalták h az ecdysteronnal kezelt csoport eredményei szignifikánsan jobbak! Vagyis segíti az izomépülést!

Csakhogy! Mivel ez egy növényi homron, és pl a spenótban is van (Popeye :) komoly!)így evolúciósan hozzászoktunk. Vagyis ennek az a következménye h nincs negatív mellékhatása szemben a "szokásos" anabolikus szteroidokkal, de éppen ezért a hatása is csak nagyon rövid ideig érvényesül.

Vagyis régebbi ha jól emlkékszem szovjet embertesztes kísérletek esetén azt tapasztalták h 15 napig több izom épült be azoknál akik ecdysteront szedtek, mint akik nem (kontroll csoport). És ezek sportolók voltak és minden nap szedtek, csak nem tudom mennyit. De 15 nap után ők is csak a természetes edzés miatti izombeépülést tudták produkálni.

Vagyis sztem ha szedni szeretnéd akkor nyugodtan, de én épp most fogok és azt tervezem h talán csak minden másnap fogok szedni, viszont fehérjét minden nap, és amíg tart az ecdysteronos kúra, addig rengeteg kardio edzés is kell a nagyon intenzív izomnövekedés miatt ha azt akarom, hogy erő is legyen benne ne csak szövettömeg!, persze az is jól néz ki.

Nos azt viszont nem tudom h mi van ha pl 3-6 hónap múlva megismétlem a kúrát egy intenzív edzés kíséretében. Akkor is lesz gyors izomtömegnövekedés v akkor már nem?!

Hát kb ennyi jutott az eszembe :)

2012. jan. 9. 09:27
 5/5 balazsmost válasza:

Ja a vaterás termékekről.

Mivel ezek ált. növényi kivonatok szinte mindig max oldószernyomokat tartalmazhat amiből vizsont nem sok van benne és akkor kis mennyiségek esetén az nem gáz (kivéve ha benzol, vagy ciklohexán vagy egyéb rákkeltő).

Nos én azt feltételezem h ha nagyon súlyos mellékhatásokat előidéző alkaloid is lett volna mellette akkor abból már lett volna para igencsak. A többi esetleges növényi anyag meg nem gáza ha van s benne, so én mernék venni a helyedben a vaterán.

Igen legális, hiszen ez nem kábítószer.

De nem ellenőrzi a vatera keretein belül a kutya se h milyen a minősége ezt ne gondold.

2012. jan. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!