Hallottatok a beta ecdysteron hatásáról?
Figyelt kérdés
Üdvözlet! Jó néhány éve fogtam már meg elöször a súlyzórúdat (7 év) de manapság a közel tökéletes étrenddel és mindeféle edzésmódszer kipróbálása után sem tudom fejlődésre birni az izmaimat és nem rég olvastam erről az anyagról, naturális és segit az izomfejlődésben mi igaz ebből ?2010. aug. 9. 16:24
11/17 anonim válasza:
De azért annyira nem hatásos mint amennyire a reklám mondja:)
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem már fél kg izom is megváltás lenne a mostani helyzetemben . Animal M-Stak szerinted milyen ?
2010. aug. 9. 17:24
13/17 anonim válasza:
passz.Tesztó fokozókkal nem igazán foglalkozom mert nekem korai még azokat szednem(majd pótolgatom a termékekkel kapcsolatos hiányosságaimat időben).A nolvedex-ről is csak a említett okok miatt tudom hogy iszonyatosan hatásos.De általában a tribulus alapúak hatni szoktak
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a tájékoztatást akkor céltudatosan már tudok venni majd kiegészitőket amik átlökhetnek ezen az akadályon.
2010. aug. 9. 17:32
15/17 anonim válasza:
Hát vagy a winstrol ami megoldás lehet,ha nagyon nem hat semmi
16/17 A kérdező kommentje:
Áhh már elértem azt a kort ahol azt mondom nem szedek szteroidokat.Fiatalon lehet próbálkoztam volna ha ott állt volna meg a fejlődés. Szerintem egy hétköznapi hobbi szinten üző versenyzésben nem gondolkodó közel 30éves ember számára több hátránya van mint előnye.
2010. aug. 9. 17:54
17/17 anonim válasza:
szteroidokat szedni tényleg nem érné meg neked, esetleg próbálj változtatni az edzésen. Ezt bunny javasolta, igaz, nem nekem, de szerintem hatásos lehet. pl felmenni egészne magas ismétlésig. ha már olyan sok izmot nem is tudsz magadra pakolni, az izomminőségedet még nagyban javíthatod. de ha a kajálásba beleviszel pár "csaló napot", plusz ch-t, az is segíthet (persze ésszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!