Mi a véleményetek Szendi Gábor Paleolit táplálkozás című könyvéről?
Hali!
Ha jót röhögtél már megérte! Megkérdeztem a páromat és helyesbítek zabkorpaliszt helyett zabpehelylisztet használ, bocs mindenkinek de a "szoftvert nem én írom" én csak a felhasználó vagyok a bambábbik fajtából. Én is a szivem miatt kell fogyózzak, amúgy én baromira szeretem a kenyeret meg a csokit cukrot tortát ilyeneket, lehet hogy gombóc arturt rólam mintázták! A gyengeség mit jelent izomgyengeséget vagy mit?
Itt egy kis recept vígaszképpen az elírásért:
Sós rúd (akár kenyér helyett)
40 dkg ZABPEHELYLISZT
5 dkg hántolt natúr napraforgómag
5 dkg szezámmag
5 dkg lenmag
1 evők anál só
1 kávés k anál szódabikarbóna
4 evők anál zsír
kb 1 kis doboz tejföl
összeöntöd az egészet, összegyúrod, kinyújtod, és éles késsel csíkokra vágod majd tepsiben 190-200 fokon 20-25 perc alatt ropogósra sütöd porlik mint az 10000 éves múmia és felzabálod, és naon finom!
A gyengeséget fáradtságra értettem,meg hogy nem tudok koncentrálni a nagyon szigorú diéta mellett, pedig mivel tanulok, nagyon kéne.
Köszi a receptet!
A zabpehelyliszt-pogácsa annyi, hogy 1 tojással + margarinnal (Liga), vízzel összegyúrod a zp.lisztet, finomabb, ha több a margarin. Én se vagyok egy főző-sütő zseni, de aki diétázik, annak érdemes ezt megtanulnia. :)
soma1492:
A vérnyomásod a fogyás miatt állt helyre, nem a paleolit táplálkozástól.
Ettől függetlenül ha mázsaszám eszed a fehérjét és a zsírt, akkor ugyanakkor fogsz meghalni, csak nem magas vérnyomás okozta érrendszeri problémában.
a paleolit tudtommal a tejfölt is tiltja, de a szénhidrátot még jobban, pedig az általad leírt receptben (napraforgó-szezám-lenmag, zabpehelyliszt) van nagyjából 320g szénhidrát, ami egy paleo táplálkozásúnak úgy 1 heti javasolt adagja.
üdvözlettel: egy jelenleg 121, de ősszel még 141 kilós molekuláris biológus. Tökéletes laborral, normalizálódott vérnyomással, mindezt értelmes étkezéssel, némi mozgással és életmódváltással elérve. Nem pedig paloval, nyershús evéssel és a többi badarsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!