NagyTibirka kérdése:
Miben van sok E vitamin?
Figyelt kérdés
Minnel tobb peldat ha lehet koszi elore is2016. jan. 26. 17:52
1/2 Salx Narval válasza:
Olajas magvak,pl: napraforgó, mandula, mogyoró, oliva, dió, fekete dió,tökmag,stb / csíráztatott gabonafélék, bármelyik (ezek hidegen sajtolt olajai), gabonapelyhek, hüvelyesek, csicsóka, spenót, alma, banán, szeder, áfonya / máj, tojás. Mint láthatod rengeteg ételben megtalálható igazán nem is kell keresgélni. Annyit érdemes tudni, hogy főzés során csökken a vitamintartalom ezért amit lehet nyersen, vagy rövid ideig párolva érdemes fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!