A minap vettem Béres Aktival maxot (emelt c-vitaminnal) és ezzel kapcsolatba kíváncsi lennék, hogy ennek mekkora a biológiai aktivitása?
illetve mennyire hasznosul ez a szervezetben ergo kíváncsi vagyok, hogy mennyiben különbözik a Teljes spektrumú Nutrabolics Vitabolic 60 db multivitamin tablettától (elvileg kelátosított ásványi anyagokból készült) amit hozzátenném csak külföldről tudnék rendelni?
A hozzá értők Érdemleges válaszát előre is nagyon köszönöm!
Én is Lenkeit szedek. Hát, nem tudom, mi jelentősége van annak, hogy a doki mennyire győzött meg, vagy épp mennyire nem, a vitaminjai rendkívül nagy változást okoztak nálam is. Ilyen magas dózisú vitaminkészítményt lassan 20 éve szedek, korábban Vitakinget, illetve egyénileg összeválogatott vitaminokat szedtem. Volt jótékony hatása azoknak is, ez biztos, hiszen a legkomolyabb influenzás időszakokban is megúsztam betegség nélkül, pedig sok emberrel találkozom naponta. De a Lenkei szedése óta lódult meg a dolog. Magas volt a vérnyomásom, ma már normális. Nyaranta bedurrantak a szemeim a pollenallergiától, ma kutya bajom. Évente egyszer 2-3 hétre ágynak estem, mert beállt a derekam. Ma már ez sincs.
Egy vitamin nem annak függvényében jó, vagy rossz, hogy a megalkotója szimpatikus, vagy nem. Ettől függetlenül természetesen a választás szabad, elég széles kínálat van a piacon, van miből válogatni.
Akkor most bocsánat, hogy linkeskedek de azért ez szerintem nem mindegy és nem tartom hülyeségnek mondhat akárki akármit...
most hozzuk fel példának a c vitamint.. de nem akarok belemenni
500 mg-nál több szintetikus C-vitamin hosszútávú (több éven keresztüli) fogyasztásával pont az ellenkező hatást érjük el: immunromboló, elősegíti az oxidációs folyamatokat, rákkeltő
A legkisebb dózisú szintetikus C-vitamin is képes kimutatható sejtkárosodást okozni
hosszútávú szedése károsítja a vesét
Na de erről nem nyitnék vitát már kezdem megbánni, hogy kiraktam ezt a kérdést. Tudja egyáltalán itt valaki mi az, hogy kelátosított alapanyagokból készült? meg biológiai aktivitás?? mert eddíg komolyabb hozzászólást nem láttam de szerintem nem is fogok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!