Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A minap vettem Béres Aktival...

A minap vettem Béres Aktival maxot (emelt c-vitaminnal) és ezzel kapcsolatba kíváncsi lennék, hogy ennek mekkora a biológiai aktivitása?

Figyelt kérdés

illetve mennyire hasznosul ez a szervezetben ergo kíváncsi vagyok, hogy mennyiben különbözik a Teljes spektrumú Nutrabolics Vitabolic 60 db multivitamin tablettától (elvileg kelátosított ásványi anyagokból készült) amit hozzátenném csak külföldről tudnék rendelni?

A hozzá értők Érdemleges válaszát előre is nagyon köszönöm!

2015. máj. 30. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A Béres Actival Max egy remek vitamin. Csak sajnos ahhoz, hogy értelme is legyen szedni, úgy napi négy dobozzal kellene fogyasztanod belőle ahhoz, hogy a szervezet számára valóban szükséges vitaminmennyiséghez hozzájuss. Mivel ez a készítmény úgy 2700 Ft/doboz körül van, ez azt jelenti, hogy neked ebből a vitaminból úgy NAPI 10800 Ft-ba kerülne kielégíteni a szervezeted vitaminigényét. Na ettől azért lényegesen olcsóbb megoldások vannak.
2015. máj. 31. 00:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm válaszod körülbelül erre voltam kíváncsi :) Úgy érzem akkor kipróbálom a Nutrabolics Vitabolic 60-at aztán majd meglátjuk .. ha esetleg tanácsod van leírhatod :) további szép napot
2015. jún. 1. 14:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Én a Lenkei életerő erős csomagját szedem. Pár vitamint kipróbáltam már, de eddig ez az egyetlen, ami látványos, pozitív változást is hozott. Sajnos volt olyannal is dolgom, amitől rosszul lettem.
2015. jún. 3. 15:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Hmm.. arra kíváncsi lennék melyiktől lettél rosszul?! persze sok minden közrejátszhat. Nagyon sokminden után kutattam részben kondizáshoz kellene és igen szkeptikus vagyok sok dologgal kapcsolatban na mindegy ez már egy más téma.. köszönöm azért a tanácsot . Maradok a Nutrabolics termékénél egnem Lenkei Úr nem győzött meg annyira, hogy a kettő közül Őt válasszam de persze tuti, hogy vannak jó termékei ezt nem vitatom.
2015. jún. 3. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is Lenkeit szedek. Hát, nem tudom, mi jelentősége van annak, hogy a doki mennyire győzött meg, vagy épp mennyire nem, a vitaminjai rendkívül nagy változást okoztak nálam is. Ilyen magas dózisú vitaminkészítményt lassan 20 éve szedek, korábban Vitakinget, illetve egyénileg összeválogatott vitaminokat szedtem. Volt jótékony hatása azoknak is, ez biztos, hiszen a legkomolyabb influenzás időszakokban is megúsztam betegség nélkül, pedig sok emberrel találkozom naponta. De a Lenkei szedése óta lódult meg a dolog. Magas volt a vérnyomásom, ma már normális. Nyaranta bedurrantak a szemeim a pollenallergiától, ma kutya bajom. Évente egyszer 2-3 hétre ágynak estem, mert beállt a derekam. Ma már ez sincs.

Egy vitamin nem annak függvényében jó, vagy rossz, hogy a megalkotója szimpatikus, vagy nem. Ettől függetlenül természetesen a választás szabad, elég széles kínálat van a piacon, van miből válogatni.

2015. jún. 3. 23:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van én nem is szidom a megalkotóját csupán fontosabb számomra milyen eljárással készül és mennyire tudja azt hasznosítani a szervezeted. Hozzáteszemk engem ezek ellenére sem GYŐZ MEG LENKEI DE KÖSZI SZÉPEN!
2015. jún. 4. 18:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Az eljárások gyakorlatilag mindenhol azonosak, csak a mögéjük gyártott ideológia más. Épp ezért a szervezet mindegyiket egyformán hasznosítja.
2015. jún. 4. 22:20
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor most bocsánat, hogy linkeskedek de azért ez szerintem nem mindegy és nem tartom hülyeségnek mondhat akárki akármit...

most hozzuk fel példának a c vitamint.. de nem akarok belemenni

500 mg-nál több szintetikus C-vitamin hosszútávú (több éven keresztüli) fogyasztásával pont az ellenkező hatást érjük el: immunromboló, elősegíti az oxidációs folyamatokat, rákkeltő

A legkisebb dózisú szintetikus C-vitamin is képes kimutatható sejtkárosodást okozni

hosszútávú szedése károsítja a vesét

Na de erről nem nyitnék vitát már kezdem megbánni, hogy kiraktam ezt a kérdést. Tudja egyáltalán itt valaki mi az, hogy kelátosított alapanyagokból készült? meg biológiai aktivitás?? mert eddíg komolyabb hozzászólást nem láttam de szerintem nem is fogok ...

2015. jún. 5. 04:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy látok benne rációt...
2015. jún. 5. 04:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Fermentáció?!.. [link]
2015. jún. 5. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!