Milyen mellékhatásai vannak a Béres Csepp szedésének?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy valaki nem tudja szedni, mert hányingere lesz, vagy talán árt a gyomornak?2012. dec. 9. 15:14
1/4 anonim válasza:
Má' mé' lenne?! de ha még lenne is mellékhatása az első dolog amit megnézel: mit ír a dobozában található ki papír, ugyanis azokon MINDIG rajta vannak a lehetséges mellékhatások, de ha még nem vetted volna meg, vagy ha elvesztetted volna, vagy ha kutyád megette, vagy tudom is én egy jó tanács:
2/4 anonim válasza:
mi az hogy "asztán" "lehecc" menjetek már a....
3/4 anonim válasza:
Előbb tanuljunk meg helyesen írni, még ha poénból is csináltad, ne tedd! Az emberek nagyon hülyének fognak nézni ha az aztán-t asztánnak írod :DDD
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha nem volt eléggé egyértelmű a kommentem iróniája. Amúgy meg jobban tennéd, ha a kérdésekre válaszolnál, és nem oda nem illő dolgokra telepednél rá. Nem attól leszel okos, hogy szemmel látható tényekhez írsz demagóg megjegyzéseket, Ezzel csak azt a tulajdonságodat egyértelműsíted, hogy a válaszadáshoz ostoba vagy ugyan, viszont időd annál több van.
2013. jan. 2. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!