Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A fű kapudrog?

A fű kapudrog?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 9. 18:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
nem
2014. ápr. 10. 08:11
 2/27 A kérdező kommentje:
Ez biztos?
2014. ápr. 10. 14:50
 3/27 anonim ***** válasza:
52%
Ez 100% osan biztos az tèr àt kemènyebb drogokra akibe eleve megval a hajlam,orszàgokba ahol legàlis a fű csőkkent a kemèny drogok hasznàlok szàma.A fűvet pl heroin függöknek is felszoktàk irni ezzel segitve legyözni az elvonàsi tüneteket stb. a fű nem okoz függösèget plusz nem lehet halàlosan tuladagolni ès rengeteg jotèkony hatàsa van rengeteg orszàgban pl ràkos betegeknek irjàk fel mivel öli a ràkos sejteket!
2014. ápr. 10. 19:54
 4/27 gungasam ***** válasza:
10%
esetleg valaki tudna egy kis kóstolót adni?
2014. ápr. 10. 21:36
 5/27 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt nem az, mert ha valaki füvezik, még egyáltalán nem biztos, hogy mást is kipróbál.

Másrészt, meg ha valaki keményebb tudatmódosítókat is használ, az valószínűleg fűvel kezdte, mivel ez egy eléggé "alap" cucc. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, hogyha egy gyerek szeret játékautókkal játszani, még egyáltalán nem biztos, hogy versenyző lesz, viszont aki versenyzik, az valszeg már gyerekkorában is nyomatta ezerrel XD Még igazából az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a fű illegális, de messze nem olyan kártékony mint akár az alkohol, ezért sokan akik elkezdik, valamilyen szinten más szerekre is nyitottabbak lesznek, mivel már tudják, hogy az, hogy illegál még semmit nem jelent önmagában. De nem, bőven nem igaz, hogy aki füvezik, az törvényszerűen belecsúszik majd a keményebb cuccok világába.

2014. ápr. 10. 21:37
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aféle kapudrog volt, mert ha annó nem kezdek el szívogatni, egész biztos, hogy mást sem próbáltam volna ki. Viszont füvön kívül én leginkább csak hallucinegénekkel szoktam kísérletezgetni, (újabban), amik, bár intenzívebek és furcsábbak mint a fű, de fizikai veszélye azoknak sincs, függőséget sem alakítanak ki stb. Ellenben baromira érdekesek szerintem. De ze csak én vagyok.
2014. ápr. 10. 21:40
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
igen, kapudrog.
2014. ápr. 12. 11:30
 8/27 anonim válasza:
Szerintem nem az. (nem fogyasztottam még)
2014. ápr. 12. 17:29
 9/27 anonim válasza:

s nem mondjuk a pia, kávé cigi stb.

Elmúltam 40 éves, kipróbáltam ezt azt, de azt látom, hogy jórészt azon múlik, ki függő típus. Van aki a sült krumplira is rá tud szokni, nem kell a cuccnak addiktivnak lenni, ha a befogadó addikt típus.

2014. ápr. 13. 11:15
 10/27 anonim válasza:
Az eleje lemaradt. Lehet kapudrog, ha az az első drog amit kipróbálsz...
2014. ápr. 13. 11:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!