Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A fű kapudrog?

A fű kapudrog?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 9. 18:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

kapudrog. Érdekes fogalom.

A drog az növényi eredetű valami amitől máshogy érzed magad és máshogy látod a világot. És ebbe minden beletartozik: kávé,tea,energiaital,gyógynövény,dohány,fű,kokain,alkohol.

Az igazán fontos kérdés az hogy miért akarja bárki megváltoztatni a világát?

2014. ápr. 15. 00:36
 12/27 anonim ***** válasza:
Miért ne? De most komolyan.
2014. ápr. 15. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja, hogy nem okoz függőséget. Ahhoz képest én ismerek vagy 10 füvest, mindegyik függő.
2014. ápr. 16. 08:15
 14/27 anonim válasza:
az alkohol is drog (sőt a kávé is), tehát ha én először ittam, később füveztem, utána meg kokóztam. akkor a fű a kapudrog, vagy az alkohol? - philosoraptor :D
2014. ápr. 16. 10:26
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
évekig kávéztam napi 2x de lejöttem róla.előtte napi 8-10 szelet csokit ettem naponta elég sokáig.már nem csinálom.4 éve füvezek.De mivel rengeteg kutatás bebizonyította hogy minimális veszélyt jelent az egészségemre, inkább maradok a fűnél...
2014. ápr. 17. 00:13
 16/27 saveme ***** válasza:
66%
Nem kéne reklámozni, se ártalmatlanítani a füvet. Meg kéne kérdezni a Zacher Gábort, vagy a Csernus Imrét, hogy ők mit mondanak a dolgokról, milyen gyümölcsei vannak. Az, hogy illegál, szerintem nem jó, mert a maffiát élteti, de a reklámozását, ártalmatlannak tulajdonítását nagyon nem kéne, mert az téríti a híveket ráfele, pedig ez nem szükséges az élethez, és csak egy nagyon rossz fajta tompító az élet bajaira, vagy inkább menekülés a valóság elől. Egy vicces emberke azt mondta, hogy ha Isten akarta volna, hogy füstöljön az ember, akkor teremtet volna kéményt is a fejére.
2014. ápr. 25. 00:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Valaki továbblép amikor már nem kap tőle olyan komoly élményeket mint eleinte és más dolgokkal is elkezd kisérletezni, valaki nem. Aki felnőttként próbálja ki és kezdi el használni azoknál sokszor nem kapudrog, tizenévesek esetében többnyire igen.
2014. ápr. 25. 13:28
 18/27 anonim ***** válasza:

Miért kérdés az, hogy az ember a valóságot kicsit elmásítja? Alkoholt több millió vagy tán milliárd embert miért használ? Én, és sok millió ember társam, lehet hogy furán fog most pár emberke nézni, de szeretünk alkalmanként kikapcsolódni! Bár mennyire is fáj ez eggyeseknek! :D És ehhez az emberek már évezredek óta kedély javítókat is használnak! Talán páran közületek is használtak vagy használják a mai napig is! Ennek a gyűjtőneve ALKOHOL! Mondjuk ez csak az egyik nagy általánosságban használt, s a leginkább elfogadott szer! Termeszetesen a Marijuanna is ide tartozik, s ezt sem a múlt évszázadban fedeztek fel! Bőven van múltja! Na már most részemről ha ki szeretnék a haverokkal alkalmanként kapcsolodni akkor mindenki azt fogyaszt, amit szeretne! Természetesen a fentebb említett vagy vele megegyező hatású készítményből! Sokan tévesen ítélik meg a füvet! TELJES MÉRTÉKBEN EGYENRANGÚ AZ ALKOHOLLAL! Nem hiába bővül azon államok listája, amelyek feloldják e kis növény üldöztetését! Tessék rá keresni a neten a legalizálására! Kisebb oda figyekessel rá lelhet arra az EU-s peticióra amit pár polgár indított!

Weed like to talk! [link]

Itt látható hogy mekkora a támogatottsága a kezdeményezésnek. Ugyan itt lehet aláírni a petíciót. Ha olyan nagy gondot okozna ez a kis növény, akkor miért csatlakozik egyre több állam a legalizációhoz vagy enyhít a törvényen?

Meg kapom a kérdésemre a választ nemsokára, mikor is hozzá szól majd valami nagyokos! :)

2014. máj. 2. 12:07
 19/27 anonim válasza:

Itt. A nagyokos. Nincs igazad, mert nem egyenértékű a fű az alkohollal.

Az alkoholnak van például halálos dózisa, ,vagy testi függőséget okoz, a fűnek nincs és pszichés fuggest okoz. még sorolhatnám de jön más nagyokos

2014. máj. 3. 11:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Igazából a nagyokosok alatt az olyan emberek véleményét értem, akik irreális érvekkel ellenzik a fű használatát, illetve csak a negativumait tudják szajkózni, mintha csak abból állna! Ide írnak, mocskolják a fűvet pedig fingjuk sincs miről is beszélnek! Ezek az emberek érik el nálam a nagyokos jelzőt!
2014. máj. 4. 01:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!