Egyébként tisztelt #19 igazad van köszönöm, hogy pontosítottál! Ezzel a pártatlan véleménnyel nem érted el az áhított nagyokos jelzőt! Ahhoz a fentebb említett módon kellene a témához állnod!
És nem mellesleg a 18#-as hsz-om végén feltett kérdésre várom leginkább a válaszokat! Mert agyilag nem tudom felfogni az okát!
#18,#20 voltam!
Tisztelt #23!
Te simán eléred a nagyokos jelzőt! Bár ha bele gondolok nem is! Te csak egy annak a csordának az egyik tagja vagy aki ész és tapasztalat nélkül ellenez valamit, amit a baráti körében hall! Ha ugyan van neked ilyened!? Agymosott zombiként tengeted az életed! Csernussal meg Zacherrel jössz! Akkor kérlek írd már le szépen összeszedve mit is akarnak közölni! Mert arra nem méltatom őket, hogy a HAZUGSÁGUKAT meg hallgassam! E két majomnak ha igaza lenne akkor Hollandiától kezdve Amerika jónéhány tagállamáig mindenhol narkósokkal lenne teli a föld! Nahh ez asztán fel tudja húzni bennem a pumpát! Idő kérdése volt és jönnek az okosak!
Tisztel #19 erről beszéltem!
Várom a reagciót!
#18 as voltam!
Hali 24# ! (aki azt írta, hogy tisztel :P )
Mivel nem ismersz, ezért nem sok fogalmad van rólam. Igazad van abban, hogy én nem drogozok, és valszeg abban is, hogy egyesek számára biztosan agymosottnak minősülnék. De itt a téma nem én voltam, hanem a drog, amit itt ti nagyon-nagyon támogattok, pedig van ellene is érv. Nem is kevés. A fő érveket Csernus,- aki sok-sok gyakorló füves életét ismeri - elsorolja a videóiban. Nem is próbálom idézni, mert csak 6-10 percet (ja és a tükörbenézés bátorságát) igényelne az életedből. Persze tudom, hogy még milliók számára akármilyen kampány ellenére lefelé van az út, és képtelenség őket meggyőzni addig a tévedésükről, amíg a bőrükön nem érzik, hogy függők, és már egy csomó mindent ellopott tőlük ez a függés. A fű és a többi szer is egy rossz válasz az élet nehézségeire: menekülés a felelősség, önmagunk, a kudarcok elől egy hamisított világba. És képzeld, van barátom, aki füvezik, bár egyre kevesebbet, mert neki is sok lett belőle. Ő azt mondja, hogy nem a fű (minthogy 1 a teremtmények közül, amikre mind azt mondta a Teremtő, hogy JÓ) a rossz, hanem az, aki nem bír uralkodni rajta, vagy a testén, illetve az, aki nem az Isten békességét keresi. Mindenki ahhoz nyúl, ami kéznél van, ezért rászorulók a drogosok, és ha kapnak egy jobb alternatívát, akkor egyből le fogják váltani ezeket a pótszereket. Nekem az a kihívás, hogy jobb alternatívát tudjak felmutatni.
23# vótam
Tisztelt #23 vótá! Alias (ments meg) XD
Feladom! Nem óhajtok tovább foglalkozni a begyepesedett gondolat meneteiddel! Éld meg az életed ahogy tudod! Sok sikert hozzá! :D
Csak a magad fajta letargiás, depressziós azt nem érti meg, hogy egy egészséges szellemi környezetben nevelkedett ember nem azért nyúl kedély javítókhoz, hogy valami elől meneküljön! S amíg ezt nem látjátok meg addig kár is bekapcsolódnotok egy ilyen beszélgetésbe! ;)
Csernus is elmehet a f...ba! Úgy fogalmaz, mintha egy báb lenne akit a parlamentből vagy mit tudom én honnan nem irányítanak!
bye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!